7
 • pakeszke
  #7
  ugy ertette a tobb szazat hogy megvettek azokat es raraktak egy leragott almacsutkat :)
 • M2 #6
  Azért azzal mindenki csak nyer, ha egy milliárdokon ülő vállalat néha leül és az alapoktól újragondol egy eszközt. Sok hülyeség is kijön persze, de új irányokat adhatnak a többieknek is. Ha visszatekintünk, miden sikertermékük így lett fejlesztve, nem véletlenül ragaszkodnak hozzá annyira.
 • cateran
  #5
  "A menedzser elmondta, hogy több száz prototípust fejlesztettek ki azért, hogy megtalálják az optimális egyensúlyt a kényelmes viselet és a hangminőség között. Rengeteg munkát fektettek be a megfelelő forma kialakításába, hogy egyrészt a fejhallgató több órán át tartó viselése se okozzon problémákat, másrészt elég szorosan simuljon a felhasználók fejére, ne essen le arról és ezáltal tökéletesen izolálja a külső zörejeket."

  En nem ertek hozza, de nem lett volna egyszerubb venni parat a mar piacon levo termekekbol es azokbol kiindulni?
 • M2 #4
  Hallgatható teszt:

  AirPods Max - Hear What It Actually Sounds Like (?Headphones Required)
  Utoljára szerkesztette: M2, 2020.12.20. 13:01:46
 • Macropus Rufus
  #3
  lazán kapcsolódik:
  https://www.youtube.com/watch?v=KEUbKyckfvE
 • gosub
  #2
  A dizájn szerintem most nagyon nem jött össze. Úgy néz ki mint két szocreál turista szappantartó extra szivaccsal az alján. A tároló pedig mint egy fura női retikül.
 • M2 #1
  Sok dolog van, ami tetszik benne! De mint óvatos vásárló, inkább kivárom vele a jövő karácsonyi időszakot.
  Addig derüljenek ki az első szériás hibái (minden Apple terméknél vannak), cseréljék le a szánalmas tokot, kapcsoljon ki tok nélkül is rendesen és jelenjen meg hozzá olyan AppleTV, ami rendesen támogatja!
  Utoljára szerkesztette: M2, 2020.12.19. 22:59:02