5
  • Kissssss0 #5
    mindig ez a " 2-3 honap kellett volna meg" hallom mindenhol, nem, itt szimplán piroskáék túlvállalták magukat, és végül ez lett az eredménye, ide nem két három hónap kellet volna hanem hosszú évek még.
  • Sir Cryalot
    #4
    Ezennel megkövetem magam hogy Todd Howard-ot képes voltam megalomán jelzővel illetni hogy annyi játékstílust lehetne összetömöríteni egybe. Ez, az F4 kicsinységével párosítva, sikerült neki, és óriási kár érte hogy onlineosítva, modolhatatlonosítva, "hetvenhatosítva" lett , ez nyilván a cégbe került.

    Kíváncsi vagyok hogy most mi lesz az "eredménye" a "szerteágazóan koncepciózusságnak", az onlineosítás már felmerült .

    Nem a #2-re megy, azon csak jót nevettem.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2020.12.19. 21:56:07
  • Blage7
    #3
    Őszintén, szerintem ehhez a játékhoz több kellett volna még mint 2-3 hónap.
    Az egy dolog hogy bugos mint a szemét, meg az optimalizáció a béka feneke alatt volt a mostani patchek előtt, de a játékban emellett még rendkívül fapados az AI, interakciós lehetőségekben még a 2011-es Skyrim is többet nyújt, ha a városon kívül figyeled az autós forgalmat, akkor korai SimCity szerű, 2D-s modelleket látsz, a rendőrök csak úgy random bespawnolnak, de 10 méter "üldözés" után már azt sem tudják hogy a világon vagy, tényleges időugrás nincs a játékban, csak a fények változnak, az NPC-k ugyanott fognak ácsorogni ahol voltak, mert egyszerűen csak dísznek vannak ott, a döntéseidnek rendkívül minimális hatása van, sokszor nem is nagyon tudsz dönteni, mert csak 1-2 választható opció van párbeszédekben, a többi csak ad némi extra szöveget, és még lehetne sorolni... Mondom ezt úgy, hogy PS5-n, 1.05 patch alatt játszok vele. A grafika szép, bár a későn betöltő textúrák meg semmiből előtűnő objektumok/NPC-k elég érdekesek, a sztori és a szereplők jók, és zeneileg is rendben van a játék.
    De sajnos azt kell mondjam, hogy "pár kósza bugon kívül" itt a játék alapjaival is sok probléma van, amihez még évek munkája kellene.
    Persze akinek tetszik, élvezze nyugodtan, de én nem tudnám őszinte lelkesedéssel ajánlani senkinek.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Egyaltalan nem ez a problema. 2-3 honap kellett volna meg, hogy kesz legyen, kiado nem varta meg.
  • trabantos82
    #1
    LOL. Ez van amikor csak a hype-ra alapoznak egy játékot és a költségvetés jelentősebb részét is arra költik...