5
  • Dynamic
    #5
    Arra gondolok, hogy ezek a verekedős játékok eleve sok szereplősek akiket nyilván "muszáj" lesz valahogy beleszuszakolni egy 100-120 perces filmbe, és úgy kellene a történetbe szőni mondjuk 12 verekedős karaktert , hogy nagyjából egyenlő súlyozással szerepeljenek, és ne legyen erőltetett a jelenlétük.
    Elrettentő példának ott a Street Fighter movie, amikor sztoriba próbáltak erőltetni kismillió verekedős karaktert. Vagy a Mortal Kombat 2. része. (Volt még a Tekken, abból 10 percet bírtam megnézni)
    Egyedül a Mortal 1. része hozott egy gyenge-közepes szintet, ami nem próbált szólni semmiről, csak simán a klasszikus tournament filmek mintáját követte.
  • wraithLord
    #4
    Hát az attól függ, mit hívunk értelmes filmnek. Nyilván nem kell tőle mély gondolatokat és mondanivalót várni, de azért az újabb MK játékokat egész jó fantasy jellegű sztoriba tudják ágyazni. Szóval ha csak a játékok sztorijának színvonalát hozzák, már az több mint elég. (Néztem in-game cinematicokra kihegyezett gémpléj videókat.)


    "Olyan színészeket láthatunk, mint...," de azért Hiroyuki Sanadát sikerült kihagyni belőle. De még Jessica McNamee is ismertebb szerintem, mint a felsoroltak némelyike.
  • djsnaz #3
    Úgyis elszúrják. Egy ilyen játéknak mint az MK, a kivégzések a legnagyobb erénye, erre a filmet PG-13-ba sorolták. :( Már megint a minél több bevétel reményében csinálták meg a filmet, hogy minél többen megnézzék a végterméket, a minőség rovására. Örülhetünk, ha egy friendshipet láthatunk majd, lásd a 90-es években bemutatott borzalmakat. :(
  • Dynamic
    #1
    Nagyot csodálkoznék, ha valami értelmes film kerekedne egy verekedős játékból.