8
 • Macropus Rufus
  #8
  ebben lehet valami. A iPohne-al készített képek csak az almás termékeken néznek ki jól. Minden más megjelenítőn rondák (nagyítás után még szemcsések is). Ez így lehet a fülesükkel is.
  Az árfekvése simán a profi fülesek közé teszi az eszközt, ott viszont nincs esélye. Ismét van egy cucc ami jó drágán hozza a középnél némileg jobb értéket. De ebben jó az Apple. Mondjuk a lenti tesztről sok minden átjön, pl. az, hogy egy ~150ezres eszközt hasonlít a közel 400ezer forintos eszközzel (az emag-nál 390-ért megy az Airpods).
  Ennyi erővel Ultrasone Edition 15 Veritas is hasonlíthatta volna az AirPodshoz. Kb. olyan eltérés lenne mint az Airpods és a Sony közt. Igaz az Ultrasone több mint egy millió forint... De a lenti tesztelő kihozná az Apple-t jobbnak. :)
 • M2 #7
  Ha Apple eszközöket használsz, akkor mindent leköröz tudásban. Nem Apple cuccokkal párosítva meg a képességei majdnem felét bukod, és akkor már nem éri meg az árát.

  PAINFULLY HONEST TECH
  AirPods Max Review: An Audio Engineer's Breakdown vs Sony WH1000XM4, Bose 700 and More:


  Utoljára szerkesztette: M2, 2020.12.19. 02:32:17
 • M2 #6
  Kár, hogy a tesztek alapján mindenben köröket ver a Sony fülesére.
 • Tntmaxy
  #5
  Lehet túloztam egy picit az árral, de nem biztos.
  Viszont ami biztos hogy pl egy Sony WH-1000XM4 -hez képest ez egy bazári gagyi minden tekintetben és kevesebb mint fele ennyiből kijön.

  Szerk: Még egy Sony WH-1000XM3 is összehasonlíthatatlanul jobb minőség minden téren, és negyedannyiba kerül.
  Utoljára szerkesztette: Tntmaxy, 2020.12.16. 10:24:47
 • repvez
  #4
  Dehogy lesz mérsékelt a siker, a fanok majd megveszik mindenképpen, tök mindegy, hogy mit tud ,de rajta van az alma logó és ez nekik pont elég.
  Számukra nem fontos, hogy mit tud vagy, hogy van e más termék ami olcsobban vagy ugyan anyniért jobb tulajdonsággal van.
  A lényeg, hogy almás legyen .

  Ahogy a telefonoknál és a PC-nél is, képesek 1000 dollárt kifizetni 4 kerékért meg egy monitor néélküli álványért csak mert valami hangzatos PR maszlagot nyomnak hozzá és alma van rajta. ÉS senki mégcsak meg se kérdöjelezi, hogy ezt mi indokolja, senki nem mondja nekik, hogy ennyiért kenjétek a hajatokra.

  A bosszanto az egészbe, hogy felölem csinálhatják, csak ez a fajta viselkedést a többi gyártó is átveszi legalább is az árazást ,mert ha az apple megteheti akkor ök miért nem, föleg ugy, ha még több jobb szolgáltatást is tudnak nyujtani . és igy az árak az egekbe szálltak minden téren, hogy az átléagembernek esélye sincs már lassan megvenni azt a szintu terméket amit régen.
 • 74auriga
  #3
  Mégis mi az a tudás, ami miatt megérné a 100-150 ezret?
 • Sequoyah
  #2
  Annyiert semmit sem kapsz ami akar meg csak latszolag is kozel lenne ennek a tudasahoz...
  Realisan 100-150ezret er. 100-at a tudasa alapjan, 150-et pedig az apple hasonlo termekeinek arazasat figyelembe veve.
 • Tntmaxy
  #1
  34990-ért is drága lenne. :D