8
  • Mutans Zombi
    #8
    Az kis böngészős, olvasgatós, néha szövegszerkesztős feladatokra lehet csodálatos, de azért egy Diablo II-t végig kacsintani...
  • t_robert
    #7
    Nekem az se tünik optimálisnak, ha órákon át kacsingat és bandzsit valaki. Marha fárasztó lehet a szemnek.
  • nlght
    #6
    Kötőhártya gyulladásnál és allergiás szemnél is működik vajon?
  • TokraFan
    #5
    "Amikor kiszámították, hogy a cég alapításában résztvevő személyek átlagéletkora szinte pontosan 42 év volt, akkor minden kétségük elillant a vállalat sikerességével kapcsolatban."

    Parádés! Szellemet nem akarnak idézni? B*szki, elég aggasztó, hogy már a techcégeknél is ilyen szinten felütötte a fejét az ostoba ezotéria.
  • Sir Cryalot
    #4
    Több féle van, és egyre sokkal drágább ahogy vezérlésre akarjuk használni a populáció egészén.
    Mígha csak egy displayt akarunk vezéreltetni hogy több sor /pixel jusson a tekintetre az akár még fotodiodákkal is megy.
    Mert elég a kép 1/16át eltalálni.
    Jelenleg ott sem tartunk pedig 8k-t megcímezni sok esetben máshogy nem is lehet. Értékes a #2 - es hsz ettől függetlenül.
  • VolJin
    #3
    Tök csumpi a csaj, de valamiért megdöngetném.
  • kvp
    #2
    Mar jo ideje letezik szemmozgas koveto szoftver. A lenyeg itt az lenne ha jol ertem, hogy egy MI meg tudja kulonboztetni az akaratlagos szemmozgast a veletlen mozgasoktol. (tehat pl. amikor az ember felpillant gepeles kozben a sarokban az orara)

    Sajnos az RSI fo forrasa a gepeles, amit egereszessel nehez kovetni. Egy egeret (eleg erzekenyre allitva) gyakorlatilag ujjhegyekkel lehet mozgatni, a csuklo felemelese nelkul. (mutato es kozepso kattint, huvejk, gyurus es kisujj mozgat) Persze hangvezerleses gepelessel es szemmozgasos mutato pozicionalassal mar megoldhato, a vegen csak egy nyomogomb marad, mint az 1962-es Jetson csaladban George irodai munkaallomasan.

    Egyebkent touchscreen-nel kombinalva az szemmozgas kovetest es a hangfelismereses szovegbevitelt egy sima mai mobiltelefon is iranyithato lenne minimalis ujjmozgassal.
  • VolJin
    #1
    A szemmel irányítás zsákutca. Me, terhelném a szemem, és zavaró lehet, hogy ne pásztázzon a szemem arra ügyelni.