7
  • Baker1
    #7
    Szerintem csak zsidóskodnak Almáék. Nem értem, miért spórolnak ki egy 380 ezer forintos telefonból ilyen alapvető dolgokat. Jó, tudom, lehet venni már a spárban is töltőt meg fejhallgatót. Bár ez kissé olyan, mintha egy nívós cégtől vennék új autót két kerékkel, a másik kettőt meg megveszem hozzá. :D Vagy még jobb: autót kormánykerék nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.11.26. 20:14:13
  • M2 #6
    "Ahhoz képest, hogy se töltő, se füles nincs hozzá, tudja Alma, hogy kell eladni a szart."

    Ezt a végtelen ostobaságot hogy nem unják még az emberek!? Szerinted a mellé csomagolt tartozékoktól lesz egy telefon jó? De tényleg?

    Szíriából nem ismerünk számokat. Lehet elfogyott a 4 darab telefon, a maradék hat várakozó meg felháborodott.
  • Baker1
    #5
    Ahhoz képest, hogy se töltő, se füles nincs hozzá, tudja Alma, hogy kell eladni a szart. :D Érdekes a szíriai eset is:

    https://www.duol.hu/digitalia/polgarhaboruban-kulonos-forrasbol-fogyott-az-uj-iphone-3906301/#

    Természetesen ez is nálunk a legdrágább egész Európában...
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2020.11.24. 11:05:06
  • end3
    #4
    Kínában akár fogyhat is, ott a pandémiának "hála" pörög a gazdaság. (100 milliót eladni, nem hiszem hogy ott nagy gond lenne, azért biztosan az olcsóbb modellből...) Lehet, a Huawei Trump általi "sanyargatását" követően, a kiesett hazai eladásokat most az Apple "zsebeli" be. - És a kínaiak, - nagy gyerekek, - nem igazán mentesek az "alma-hype" hatástól. (És tudjuk, a gyártók nem nagyon terveznek elsőre egy telefonból 50-70 millió eladásánál többet.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2020.11.24. 07:48:23
  • M2 #3
    "gondoltam megnézem, mire vágnak fel az emberek, ha szifonuk van"

    Ismertem egy hentest, neki egy nagyobb szifonja volt, de mindig habpatronnal használta, tejszínnel megtöltve. Ő kockákra vágott volna fel.
  • Sequoyah
    #2
    Szoval azt mondod hazudnak, es nem ennyit adtak el?
    Esetleg megosztanad hogy mire alapozod ezt az allitasod?
  • Baker1
    #1
    Persze, persze. Ezekben a válságos időkben, ennyi munkanélküli mellett? Mesélj Alma, kérlek. Apropó, flottásként kedvezményt kaptam IPhone 7-re, gondoltam megnézem, mire vágnak fel az emberek, ha szifonuk van. Nem értem, komolyan. Kicsi is, szar is, gyorsan is merül minimális használat mellett és elkértek anno 200k-t érte. Galaxy A70-t használtam korábban, ezt nekiadtam a kislányomnak, ma vettem egy A80-at. Az IPhone 7-et meg szerintem összetöröm, vagy youtube videóban bemutatom, mennyit is ér a szememben. :D