10
-
M2 #10 Úgy értsd, hogy egyik negyedévről átcsúszik 30 millió készülék a másik negyedévre, akkor az éves eladási számok nem változnak, és az éves profit sem változik.
Pedig egyik negyedévben lecsúsztak negyediknek, következőben meg feljönnek első helyre. Lényegtelen farokméregetés fanoknak és hatereknek. -
BruceZ #9 Régiesnek? Akkor öreg vagyok, mert nekem meg az teszik, az utóbbi lekerekítettek meg nem. Meg féltéglák. A mini talán emberi méretű lesz.
Az akksijuk meg mindig szánalmas volt számomra... -
#8 Jó, de miből áll össze a profit? Eladott készüléken lévő haszon, és 30% royality az iTuneson. Ha kevesebb az eladott készülék akkor mindkettő kevesebb.
Egyébként az apple is próbálkozik lemenni közép árkategóriába, csak az a baj hogy ma már régiesnek számít az iPhone SE desingja, a gyenge akkumulátor meg végképp agyoncsapja. -
Sequoyah #7 Az ne zavarjon hogy a cikk szerint vezeto Samsung telefonjai kb ugyanannyiba kerulnek, eppugy mint a tobbi csucskategorias telefon.
Csak mig a Samsungnak van egy csomo olcso gagyi modelje is, az Apple reszerol ez a kategoria teljesen hianyzik. -
M2 #6 Kiesett az első háromból, de a következő negyedévben valószínűleg első lesz. Játék a lényegtelen számokkal. Csak az éves profit, ami számít. -
Negritis #5 a sima ipad az kb a legjobb ár/érték tablet ami van -
Gabbbbbbbbbbbb #4 100eFt-os tablagep kategoriaban ok a nyerok. Iphone SE 2020-at sem neveznem nagyon tularazottnak. Valoban sok a brutalisan tularozott Apple termek, de amig el tudjak adni oket, addig egeszsegukre. Engem sokkal jobban zavar a hardver arazasnal, hogy csak Appstore-bol lehet alkalmazasokat telepiteni es meg Geforce Now-t sem engedik, iOS-en. -
#3 No de az össz bevételből mennyit is visz az alma .-..?? :) -
M2 #2 Nem fogsz addig élni, mire ez megtörténik. Ha egyáltalán... -
peterx #1 Nagyon helyes, ideje lenne földbe döngölni ezt az önmagától elszállt, túlárazott szar céget mint az EPPÖL..