10
  • M2 #10
    Úgy értsd, hogy egyik negyedévről átcsúszik 30 millió készülék a másik negyedévre, akkor az éves eladási számok nem változnak, és az éves profit sem változik.
    Pedig egyik negyedévben lecsúsztak negyediknek, következőben meg feljönnek első helyre. Lényegtelen farokméregetés fanoknak és hatereknek.
  • BruceZ
    Régiesnek? Akkor öreg vagyok, mert nekem meg az teszik, az utóbbi lekerekítettek meg nem. Meg féltéglák. A mini talán emberi méretű lesz.

Az akksijuk meg mindig szánalmas volt számomra...
  • zola2000
    Jó, de miből áll össze a profit? Eladott készüléken lévő haszon, és 30% royality az iTuneson. Ha kevesebb az eladott készülék akkor mindkettő kevesebb.

Egyébként az apple is próbálkozik lemenni közép árkategóriába, csak az a baj hogy ma már régiesnek számít az iPhone SE desingja, a gyenge akkumulátor meg végképp agyoncsapja.
  • Sequoyah
    Az ne zavarjon hogy a cikk szerint vezeto Samsung telefonjai kb ugyanannyiba kerulnek, eppugy mint a tobbi csucskategorias telefon.
    Csak mig a Samsungnak van egy csomo olcso gagyi modelje is, az Apple reszerol ez a kategoria teljesen hianyzik.
  • M2 #6
    Kiesett az első háromból, de a következő negyedévben valószínűleg első lesz. Játék a lényegtelen számokkal. Csak az éves profit, ami számít.
  • Negritis
    a sima ipad az kb a legjobb ár/érték tablet ami van
  • Gabbbbbbbbbbbb
    100eFt-os tablagep kategoriaban ok a nyerok. Iphone SE 2020-at sem neveznem nagyon tularazottnak. Valoban sok a brutalisan tularozott Apple termek, de amig el tudjak adni oket, addig egeszsegukre. Engem sokkal jobban zavar a hardver arazasnal, hogy csak Appstore-bol lehet alkalmazasokat telepiteni es meg Geforce Now-t sem engedik, iOS-en.
  • lac coo
    No de az össz bevételből mennyit is visz az alma .-..?? :)
  • M2 #2
    Nem fogsz addig élni, mire ez megtörténik. Ha egyáltalán...
  • peterx
    Nagyon helyes, ideje lenne földbe döngölni ezt az önmagától elszállt, túlárazott szar céget mint az EPPÖL..