1
  • kvp
    #1
    90-95% feletti hasznalat es pontos GPS alapu folyamatos kovetes nelkul nem sokat er a dolog es meg akkor is ott lenne a lehetosege annak, hogy egy meg eppen tunetmentes fertozott felszall a metrora es kb. fel ora alatt a fel varos N-edleges kontakt lesz, ami persze csak par nap mulva derul ki, amikor elojonnek az elsodleges terjeszto tunetei.

    Az ilyen programok sokkal hasznosabbak a politikai ellenzek megfigyeles alatt tartasara, mint tenyleges kontaktkovetesre. Ha egysegesitik az EU-n belul, akkor sem lesz hatasos, csak sokkal, de sokkal tobb riasztas lesz, ami a jelenlegi terjedesi rata mellett nagyreszt hamis pozitivokbol fog allni. Egy ugyanaz mint a 6 kezfogasos elv a Fold teljes lakossagara. Alapvetoen mostanra szinte mindenki legalabb hatodlagos kontakt lett.

    Csak a teljes lezaras es kijarasi tilalom hasznal, de akkor 3 het alatt eltunik az adott kozossegbol a virus. Valamiert csak Kinaban mertek ezt a huzast meglepni, de ott be is valt. Minden mas csak benazas es egyre inkabb kerdeses, hogy ebbol mennyi a szandekos es politikai celok altal motivalt benazas es mennyi a valos hozza nem ertes a kulonbozo politikai vezetok reszerol.