3
 • csigafi #3
  Ennek semmi köze a bíroskodáshoz meg ahhoz amiket leírt kedves Vanek úr. Ez az eset ezen jóval túl mutat. Egy kívülről rothadó alma is lehet finom. Sőt. Az almát belülről mi rohasztja el? Ha erre megvan a válasz akkor ezen érdemes elgondolkodni. Nem tudom hogy a egy öreg hájas pedofilnak miféle genetikai előnyei vannak. Gazdagok és megveszik maguknak az áldozataikat ennyi. Vagy közeli rokon, hozzátartózó, barát a legtöbb esetben a pedofil. semmi köze ehhez a genetikának. Na meg a cikknek se. Ha valakinek beteg az agya az nem genetika. Az ember nem genetikailag lesz bűnöző ha nem többnyire a környezet miatt amiben él és a környezeti tényezők miatt. Persze kivételes esetek mindig vannak az viszont már egy másik történet.

  Utoljára szerkesztette: csigafi, 2020.10.15. 10:06:13
 • Vanek úr
  #2
  Na, ezért nem vagy bíró; mert nem egy adott illető arca alapján kell döntést hozni. :)
  Ha ezt teszed, akkor az életben nagyon sokszor át fognak vágni a csalók - mert pont azt használják ki, hogy olyan ártatlan az arcuk és megbízható a kinézetük. Ugyanígy élnek vissza a pedofilok is a genetikai előnyükkel. Mert nem azt kell nézni, hogy egy alma milyen szép kívülről, hanem hogy mennyire rohadt belülről.
 • csigafi #1
  Szerintem semmi köze a QAnon-nak az itt felsorolt vádakhoz csupán csak arról lehet szó hogy bizonyos pénzes hatalmak felhasználják a nevüket a mocskosságaikhoz. Volt már ilyen máskor is a történelemben elég sokszor. Azok az arcok a képen egyáltalán nem gonosztevőket tükröznék vissza szerintem:-). Bár lehet ők is csak bábok afféle tőmeg töltelékek egy hatalmi játékban.