4
 • kalapos01
  #4
  "Amire a legjobban várunk, az lesz a legkiábrándítóbb... "

  Elég szomorú, hogy te még sosem vártál nagyon kurva jó filmeket. Ez azért elég sokat elmond az érdeklődési körödről.
 • monk00
  #3
  Valahogy sejtettem hogy ez lesz. Mikor még nem volt covid, már akkor tudtam hogy ez lesz. Aztán meg majd nagy csalódás lesz a film. Mindig így van. Amire a legjobban várunk, az lesz a legkiábrándítóbb...
 • stemplar
  #2
  "miért nem képesek végre"? Legközelebb majd felhívnak tanácsot kérni, biztos egyik ember sem ért hozzá a több millió dolláros projektben úgy, mint te.

  De viccen kívül:
  Nézd meg a trailert alaposan, benne van, ami a képen van, nem az.
  Olvasd el a könyvet, némi leírás van benne, figyelembe vették, és valójában a '91-es játék is próbálta az alapján megrajzolni.
 • amayyudan
  #1
  Elég rossz az idő ezen a strandon! Nem csak a Paul van nagykabátban, de úgy látom, még néhány szürke nyugágyat is felkapott a szél...

  Viccen kívül, ha ezek repülő járművek akarnak lenni, akkor miért nem képesek végre filmre adaptálni az 1991-es Dune PC-s játék ornithoptereit? Királyul néztek ki, illene az univerzumba is (talán az eredeti regényekben is így volt leírva?), és CGI-vel ma már jól meg lehet csinálni (tudtommal 1984-ben még nem ment volna szépen stop-motion-nal sem, ezért nem ilyenek a Lynch-féle mozifilmben).