3
  • t_robert
    #3
    az okos ruha nekem ott kezdődik, hogy ha bebaszok, mint az állat, akkor a ruha képes hazatalálni velem... :)
    ok/ akkor most másszál előre, 90 métert. Állj! most fordulj balra és másszál 235 métert.... Állj! most jobbra fordulás 70 méter. MOST ÁLLJÁL MEG HÁNYNI EGYET.... másszál még 214 métert..... Állj! Gratulálok sikerült hazaérned.... Most ne énekelj, hanem próbálj csendben bemászni, nehogy felébredjen a nejed. Megkérlek, hogy ha mégis sodrófával vár az asszony igyekezz úgy fordulni, hogy az ütések ne az én procimat érjék!!!! :)
    valami ilyesmi...... :)
    Utoljára szerkesztette: t_robert, 2020.10.06. 12:28:25
  • grobs
    #2
    Ezt én se nagyon értem minek. Még egy gomb elem is több energiát ad le mint amit ezzel a bohóckodással összeszednek.
    Ezeknek az okosruháknak egy baja van: testhez állónak kell lennie. Ha a szenzor nem pontosan ott van ahol lennie kell akkor kuka az egész. Még egy pulzusmérős ruha is szívás, mert köredzésnél simán eltávolodik annyira még a kompressziós ruha is, hogy pontatlan lesz a mérés. H10 visszakapcsolódik ahogy kap jelet, de pont a magas tartományban nem lesz semmi.
  • kvp
    #1
    A megoldasban az erdekes az, hogy forditott induktiv toltest hasznalnak, tehat amikor a telefon tolti pl. a fuleseket, itt meg a ruhat.

    Ennel egy fokkal kevesbe erdekes, de sokkal egyszerubb megoldas az alkarra rogzitett telefon, benne az usb on the go-s tolto kabel, ami kepes kb. 5V-ot es 1A-t adni tetszoleges periferianak, mindezt jelentos konverzios veszteseg nelkul. (a legtobb iskolai project-nek szant arduino-s okosruha igy mukodik)