218
Hogwarts Legacy az új Harry Potter játék
  • Plata
    Javaslom haladj a fő sztorival legalább addig hogy megszerezd a seprűt a szükség szobáját és a főbb varázslatokat,mert sok mindenhez újra vissza kell majd menned különben.Még csak most szereztem meg a szükség szobáját,de már van 11 vagy 12 varázslatom.Igaz még a zárakat nem tudom nyitni.De sok mindenhez kellenek a varázslatok.Főleg bizonyos rejtvényekhez.ott állsz és gőzöd sincs hogyan old meg,naná mert nincs meg hozzá a varázslat.Jelenleg 25.8 órám van benne,kb 15%-nál tartok.Iszonyú sokat mászkáltam a világban én is,de már roxfort körül bele ütközöl olyan ellenfelekbe akikhez kellenek a talentok.
  • PiszkosFred
    Hát, eddig 10 óránál tartok és még csak most megyek a faluba a cuccaimat potolni. Eddig letudtam ket tanorat es kvazi bejartam az akademia (vagy kastely vagy miez) minden szegletet, probaltam megismerkedni a hellyel, de iszonyat nagy es ugy el lehet tevedni benne, hogy ihaj - foleg akkor, amikor "huuuu, nezzunk be oda is, mi van ott" utasitasokat kapsz a hatterbol :) (Fast travelt nem hasznalok, ezt a szabalyt meghoztam a jatek elejen)
  • lwb
    40. szint a max, kb 25-30 óra egy átlag végigjátszás, nyilván nem kimaxolva mindent.
  • hawkie22
    Milyen hosszú lett a játék? 14-es szintü vagyok, de még csak kb. 10 %-nál járok, még seprüm sincs meg semmi, most tanultam meg az Expelliarmus bübájt. :)
  • Plata
    Hát az lehet.
  • Plata
    Nekem is van már benne 9 órám,de SG-n semmi mozgás a topic-ban.
    Nekem steam-es van.
    Ó tévedtem,steam szerint 11.4 órám van benne.Érdekles mert játékban 9-et mutatott.
    Mondjuk lehet hogy a menüben dekkoltam pár órát mert alt tabolnom kellett hogy ne vegyék észre játszom. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.12. 18:59:24
  • Seth
    De, nagyon sokan, csak ez a fórum halott
  • PiszkosFred
    Eppen rekordokat dont steamen az egyideju jatekosok szama (single jatek eseteben 840k jelenleg es az elso hetre siman meglehet a 9-10m koruli eladas), konzolon meg jobban fogyott, vagyis de, jatszanak vele egy paran :)
  • Plata
    Nem játszik vele senki?
  • AnuluWork #9
    Lesz ebből PCs dobozos verzió?
  • AnuluWork #8
  • Kandurex
    Várós!
  • robicarlos6
    Még idén megjelenik a Hogwarts Legacy
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.20. 11:25:42
  • robicarlos6
    Tovább csúszhat a Hogwarts Legacy
  • robicarlos6
    Újabb stúdiókról derült ki, hogy besegítenek a Hogwarts Legacy fejlesztésébe
  • hunbalee
    Igen ez a legfontosabb dolog ami csak történhet egy játékkal

A Harry Potter: Hogwarts Legacy-ben transznemű karaktert is lehet majd készíteni, legalábbis most így áll a helyzet
  • hunbalee
    Sajnos csak jövőre!
  • grebber
    Bemutatkozott a Hogwarts Legacy, az új Harry Potter játék

Bár Potterhez semmi köze nem lesz, a Wizarding World világában kalandozhatunk majd.Érdekes módon a Warner Bros. nem vitte el a DC FanDome eseményre a Hogwarts Legacyt, bár akkor beértük a képregényes témájú játékok (Gothan Knights, Suicide Squad) bejelentésével is. Most teljesen váratlanul, a PlayStation 5 mai bemutatóján kapott szerepet az Avalanche és a Portkey Studios kooperációjában megvalósuló szerepjáték.
    Az 1800-as évek végére utazunk vissza, a Roxfort diákjait fogjuk alakítani a nyílt világú RPG-ben. Az ifjaknak azon túl, hogy az iskolai kötelességeiket teljesíteniük kell (ez elsősorban varázslás és bájitaltan), nem várt kalandokban is részük lesz. Egy idő után az iskola falain túlra is ellátogathatunk, repkedhetünk, harcolhatunk, barátkozhatunk különféle szörnyekkel. Folyamatosan fejlődünk közben.

PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra fog megjelenni 2021-ben.

Info: Gamestar
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.17. 20:03:31