2
The Invincible
 • grebber
  #2
  Lengyel fejlesztőveteránoktól jön a The Invincible

  Gamekapocs cikke. Tulajdonképpen ugyanaz csak itt van több kép és egy hang anyag

 • grebber
  #1
  The Invincible – Retro sci-fi thrilleren dolgoznak a The Witcher 3 és a Dying Light egykori fejlesztői

  Új, iparági veteránokból verbuvált stúdió alakult Lengyelországban, első játékuk, a The Invincible pedig rögtön nagyon ígéretesnek tűnik.
  A Starward Industries egy iparági veteránokból, többek közt a The Witcher 3 és a Dying Light egykori fejlesztőiből, összeállt fejlesztőcsapat, akik most le is leplezték első játékukat, a The Invincible-t. Ebben a retro-futurisztikus thrillerben egy idegen és végtelenül ellenséges bolygón kell majd boldogulnunk, miközben megpróbáljuk megtalálni az űrhajónk eltűnt legénységét. Ez az alapfelállás már önmagában is elég izgalmasnak hangzik, azonban a fejlesztők szerint nem egy sötét titokra is fényt fogunk deríteni, miközben társaink után kutatunk.

  A fejlesztők szerint a játék sztoriját olyan művek ihlették, mint a Metal Gear Solid, a Futurama vagy Stanislaw Lem teljes munkássága, ráadásul a történet nem lineárisan halad majd előre, azaz egyes döntéseink, képességeink és más karakterekkel ápolt kapcsolataink mind erősen befolyásolni fogják a sztori alakulását. Ami a játék technikai oldalát illeti, az már biztos, hogy az Unreal Engine 5 fog dübörögni a The Invincible alatt, platformok tekintetében pedig PC-re, valamint újgenerációs konzolokra, azaz PS5-re és Xbox Series X-re érkezik majd, bár hogy mikor, azt sajnos egyelőre nem tudni.

  Info: PC GURU