8
 • Andrevv
  #8
  Én úgy tudtam kikapcsolni, hogy Hiren's Boot CD be, betöltöttem a gépen levő registry hive-ot és kikapcsoltam a service-eket amiket normál esetben nem enged. Többet nem kapcsoltak vissza, igaz emiatt az update is kiírta a már említett problémát, de nálam az is előny ha nem frissít :)
 • t_robert
  #7
  Mi a gond a windows mindig is kommunikált a felhasználóval.. Volt úgye a szép kék háttér ahol kiírta, hogy
  általános védelmi hiba. a kernel.exe megbaxta a valami izét a vagy fordítva(ki tudja ki kivel szexel egy windowsban) a a320:45fc34-es címen. :) ki az aki ebből nem értette, hogy mi a gond???? :) valamelyik félnél nem volt óvszer!!!!!! :)
 • end3
  #6
  És egy boot után ismét "auto" vissza van kapcsolva. De tovább megyek, ha letöltésnél valami nem tetszik neki, akkor is képes az ilyen "kikapcsolást" meg nem történtté tenni. Persze tudok lényegesen bonyolultabb tweak-es kikapcsolási módokat is. De a hangsúly az "egyszerű módszer-en" lenne. És főként a döntésem tiszteletben tartásán. - (Tudod gyűlölöm, ha azért fogyatkoznak a tool-jaim, mert a pen-en vagy a NAS megosztáson végigszaladva eldönti mi "nem jó" nekem. Azt is, ha az általam már unalomig ismert "futtatható"-t fog meg, mert szerinte trójai van benne. Akár lehet is, de ott akkor az éppen nem releváns, a telepítés inkább az lenne. Többek között ezért is kell még mindig komoly terrás diszk-archívok közötti másolásokhoz inkább W7-et használni. A rendszert én használom, nem az engem!!!)
  Utoljára szerkesztette: end3, 2020.09.15. 14:39:18
 • Macropus Rufus
  #5
  igazából semmit. Elengedtem az a frissítést. De azért nem ártott volna, ha kiírj, hogy basszus ezt a kártyát nem komálom vagy az egész gépedet dobd a fenébe. Mint ahogy simán kiírta anno a win7 ->win10 frissítésnél, hogy a ccleaner nem támogatott és instant le is szedte.
 • Major
  #4
  https://www.windowscentral.com/how-permanently-disable-windows-defender-windows-10
 • Major
  #3
  És mit csinálsz, kiflexeled a nem támogatott Conexant hangkártyád ?
 • end3
  #2
  Ajjaj.., ha olyan informatív üzenetek lesznek ezek is, mint a Win-nes hibaüzik. ("Hopp, valami történt!") :( - Inkább azt oldanák meg, hogy az átkozott Defendert és a védelmi rendszer többi részét, adott és szükséges esetben egyszerűen ki lehessen kapcsolni, és a visszakapcsolásig a "védelemnek" valóban kuss legyen..
  Utoljára szerkesztette: end3, 2020.09.15. 12:45:47
 • Macropus Rufus
  #1
  "hogy az új kiadás nem telepíthető fel az asztali vagy a hordozható számítógépére, de az utóbbival kapcsolatban konkrét információkat már nem oszt meg velük az operációs rendszer. "
  ezért van pl. egy web oldal üzemeltetve... remek. Szóval én mondjuk már rég kiraktam volna a szűrét annak az egyorrúnak aki ezért felelt. Azért üzemlejek be egy szervert és supportáljam, mert a gyík programozók képtelen voltak egy hiba logot össze tenni és ezt megmutatni a usernek, akkor is ha nem ért belőle semmit, legalább kommunikál felé valamit a gépe, mert most tényleg semmit nem kap az ember. Am. most pont ez van nálam is a 2004-es nem megy fel mert csak. A szöveg: a gépe nem áll még készen rá. Aha. De talán ha megemlítené, hogy miben nem áll készen. Hiába no, a user barát hozzá állás az ms terén soha nem volt elvárt minimum. A kocka meg úgy is rá fog jönni, mint ahogy rá is jöttem: a gépem bizonos hw komponensei nem támogatottak a win10 estében és ezért nem gyün a frissítése. De ezt miért nem tudja emberi nyelven lerni? (az ön gépe nem kompatibilis a win10 legfrissebb frissítésével. És a lista, hogy mit kellene cserélni. Ennyi.)