6
  • kvp
    #6
    Igy ranezesre szerintem eredetileg a gombokkal akartak megoldani az aramellatast es amikor ez kevesnek bizonyult, akkor raktak korbe napelemekkel, ahol tudtak, belertve a jatekos keze ala eso teruletet is es meg igy is keves lett az aram, mert a doboza tul kicsi hozza es nem fer el rajta (a kijelzo folott) egyetlen nagyobb teljesitmenyu panel.

    Egyebkent nem valodi gameboy-rol, hanem egy mai klon kitrol van szo, amit ujracsomagoltak. Egy rendes villamosmernok meg tudna tervezni ugy, hogy stabilan mukodjon napelemrol, mint ahogy a japanok kozel 40 eve kepesek voltak mar ra. Ezt persze a mai "kutatok" egy resze elfelejti, mint ahogy a sajtonak se esett le, hogy ez spanyol viasz v2.0.
  • zola2000
    #5
    Gameboyról van szó, nem mai kijelzőről.
  • csigafi #4
    Visszafelé fejlődés. Ez már nem újdonság évtizedek óta léteznek ilyen játékok amik nap elemesek na és azok már retrónak számítanak.
  • molnibalage83
    #3
    Marhaság.
    A mai nagyfelbontású háttérvilágításos kijelzők annyit fogyasztanak, hogy talán csak a full nyári napsütés érne valamit, csak akkor nem látsz semmit és az önmagában melegedő cucc még melegebb lesz.
    Egy telefon képes tűzforró lenni...
  • barret
    #2
    Ha normálisat akartak volna csinálni,akkor kihasználják az adott felületet.Az hogy raktak rá ide-oda 1-2 cellát,pont az ellenkezőjét igazolja!
  • kvp
    #1
    Ez csak benazas. Mar 30 eve is voltak napelemes szamologepek es kvarcjatekok. Az egyik amit en hasznaltam bankkartya meretu es soha nem volt benne elem, tovabba ha veletlenul (vagy szandekosan) letakartuk a napelemet, akkor kikapcsolt. Nem raketatudomany, csak arra kell odafigyelni hogy atlagos megviagitas mellett tobb aramot adjon a napelem mint amennyi a rendszernek kell.