15
NIght Of The Dead
  • Nomad90Hun
    #15
    Nos ha minden igaz megjött a Q3 update map reworkkel, új fegyverkkel és zombikkal, valamint kaptunk járműveket is. Az airdrop majd egy későbbi update-el jön, én most megint előveszem belepróbálok.
  • Ironman2
    #14
    Indítottam szervert! Akinek van kedve jöjjön!

    Ironman Night of the Dead server
    IP: 45.147.161.221:29000 (Query Port: 29015)
  • undY1ng #13
    Leárazva a játék, nagyon pozitív-ból már csak épp, hogy pozitív, mi történt? Pedig látom folyamatosan javítják de mégse "merem" megvenni. :/
  • Ironman2
    #12
    Kajával nem nagyon lesz dolgom,az állatcsapda müködik rendesen.Sütöm öket a tüzhelyen.Viz az mintha nem lenne a játékban.Arra nem is kell figyelni,viszont az állatoknak még mindig röhejes az animációjuk.A vaddisznó is kb úgy ugrál mintha nyúl lenne,nem beszélve a bespeedelt medvéről :)))
  • Ironman2
    #11
    Ma is jött patch,redukálták a zombi hullám számát,peaceful,és easy fokozaton! Én meg kapom az első napi áldást,jönnek jópáran,ütik ám a bázist rendesen,rohadjanak meg.Igaz mégcsak egy falat húztam fel körbe.Itt is jó lenne magasba épitkezni.
  • Ironman2
    #10
    Én most tolom singlében,nem rossz,újrakezdtem,mert most jött egy update,végre kikapcsolható a motion blur is.Javítják folyamatosan a játékot.Lehet benne gyüjtögetni ezerrel.Egy bázisom már lesz a kezdőhelyszinen,épülget rendesen.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.09.06. 16:20:29
  • Nomad90Hun
    #9
    Na mizu srácok? Nagyon elhalkult a topic. Mi haverral legutóbb úgy jártunk, hogy 20+ óra után már a 8-ik éjszaka felé jártunk, de a mentés valamiért elszállt, nem tudtam rendesen betölteni, és haver meg nem tudott rám csatlakozni, így kénytelenek voltunk újrakezdeni. Most épp a Redwood Shelter-be vettük be magunkat, és raktunk elég durva bunkert a bejárathoz, lágszóróval meg 2 spike launcherrel, aminek elég brutál lőtávja van, emellé még van guilotine, meg egyéb finomságok, ha a kapuig érnének véletlen a zombók. Amit észrevettünk, hogy nem minden journalt tudunk felszedni. Ennek oka lehet szerintetek, vagy csak bug?
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.09.06. 08:24:23
  • Ironman2
    #8
    Unreal 4 motor pereg alatta,nekem gyorsnak tűnt,vissza is kellett vennem a kameraforgatásból,és a régi vinyóra van telepítve,néha tapasztaltam kicsi laggolást,dehát ez konfigtól függő az egész.Egyedül amit irtam hogy egymásba belelógnak a textúrák ami még idegesítő tud lenni,de alapjában jól fut.
  • Nomad90Hun
    #7
    Mi haverral ketten kezdtünk ma neki, egyelőre normalon. Én láttam YT-on, és instant elkapott az "Ez kell!!!" érzés, 10 óra benne van már a gameben, én hostolom. Ha gondolja valaki vegyen fel friendnek, és hajrá, 2 hely még van.
    Első éjszakát átvészeltük egy házba bekucorodva, aztán másnap megtaláltuk a középiskola épületét, és ott rendezkedtünk be 3-ik emeletre, meg a tetőre. Most fog jönni a negyedik éjszaka, a védelmen eddig nem spóroltam, meglátjuk, hogy fog muzsikálni.
  • Ironman2
    #6
    Nahát,első élményem,szerintem nagyon jó játék,bár a motion blurt nem tudom hol lehet kikapcsolni,mert a menüben,nem,az nagyon idegesít minden játékban,alapból ki szoktam kapcsolni,de itt nem találom a beállítását.Loot rendben,craftolás sincs túlbonyolítva,kellenek majd a munkaasztalok itt is az összetettebb dolgokhoz.Többfajta játékmod is lesz majd,de most csak egyet ad be,a főjátékot,mikor a bunker előtt kezdünk.Viszont van hardcore kapcsoló is,azt csak sejtem hogy mi lehet,de nem kapcsoltam be,nekem az első találkozásom a medvével eléggé hardcore volt.Macikámmal nemtudom mivan,de nem elég hogy már messziről kiszúrt,de szegény speedet szívott vagy mit,mert rohadtul fel van turbózva.Egyszerüen lehetetlen lerázni,mivel jóval gyorsabb mint mi.Zombik se hülyék annyira,de ezeket könnyü otthagyni,és szépen visszasétálnak maguktól a kiinduló helyükre.Egyelőre ennyi,medve miatt nagyot szívtam,biztos javitják majd.
  • Ironman2
    #5
    Megvettem,mert látok benne potenciált,igaz ahogy irják,kissé optimalizálatlan,meg egymásba lógnak a textúrák,és a mesterséges intelligencia is buta,de még idő kell neki.Ez a Jackto Studios még ismeretlen csapat,de akár be is futhatnak majd.Jó az elképzelés,gondolom megihlette őket a 7Days to die,igaz itt tájat szétszedni nem lehet,de a koncepció ugyanaz lenne.Na mindjárt nekiesek,tapasztalni akarom a játékot milyen,most települ.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.08.29. 15:11:45
  • Montanosz
    #4
    hát én a dayz ota nem találtam olyant amitől tényleg parázni lehet meg félorát lapultam egy bázis közeli bokorban hogy tényleg tiszta-e a bázis, és hogy egy palack tiszta vizért másik 3 emberrel tűzharcot vivjak :-D, szoval aminek a hangulata be tud szippantani
  • Ironman2
    #3
    Na itt jönnek a zombikák éjjel,szóval meg kell oldani valahogy a bázisvédelmet,későbbiek során szép kis arzenálunk lehet majd:


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.08.29. 02:44:44
  • Ironman2
    #2
    Amúgy nappal is vannak zombik,ne legyenek illúzióink :)
  • Ironman2
    #1
    Jelennek meg sorban jobbnál jobb alkotások korai hozzáféréssel,egy igazi gyöngyszem jött ki 2 napja.Egy zombis open world survival játék,ami kissé tower defense stílust is kapott,mivel a védelmünket meg kell oldani éjszakára,mert akkor bizony jönnek ám a nyavalyások.
    Lucy egy emberi kisérletből ébred fel,és csapdába esik egy zombikkal borított városban.Túl kell élnie az éjszakai zombi inváziókat,és fel kell vennie a kapcsolatot a többi túlélővel,hogy elkerülje az izolált területeket.
    Amúgy van benne multiplayer,pvp,és co-op is! Jó móka lehet.Asszem meg is veszem,mert most 10 százalékkal olcsóbb,jó ára is van neki! 19 euró!

    Steam Link


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.08.29. 01:34:32