2
A WB Games Montréal csapatának új játéka
 • grebber
  #2
  A szereplők hangjai...
 • grebber
  #1
  Jön a Gotham Knights, amely Batman halála után játszódik

  Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin vállát nyomja Gotham megmentésének súlya.

  A Batman: Arkham Originst fejlesztő WB Games Montréal csapata sokáig húzta az agyunkat azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a következő projektjük, számos teaseren kellett átrágniuk magukat a rajongóknak, hogy rájöjjenek a turpisságra. Most a DC FanDome véget vetett a mézesmadzagnak és kiderült, hogy Gotham City jövője minden eddiginél sötétebbé vált, amelyen csakis mi változtathatunk.
  A Gotham Knights premisszája szerint Batman elhunyt, az általa védelmezett város viszont nélküle még jobban elmerülne a korrupció és a bűnözés mocskában, ezért a "Denevércsalád" négy tagja, Robin, Red Hood, Nightwing és Batgirl egyesítik erejüket, hogy megvédjék Gotham lakóit. Egy közel ötperces, végtelenül látványos és hangulatos előzetes mutatja be a koncepciót:

  Gotham Knights - MAGYAR feliratos bejelentő DC FanDome előzetes  Remek hír, hogy a DC digitális eseményén nem csupán trailert villantottak a készítők, hanem gameplay videót is kaptunk, amely bemutatja, hogy milyen a kooperatív akciózás a nyitott világú Gothamben, méghozzá Batgirl és Robin küldetésén keresztül (a játékmenet még a pre-alpha állapotokat tükrözik, így ne vonjatok le belőle végleges következtetéseket).

  Gotham Knights - Official Gameplay Walkthrough  A Gotham Knights valamikor 2021-ben robban majd be, és bár a platformlistáról még nem találtunk információt a hivatalos csatornákon, ám más oldalak szerint PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is készül.

  Kik a Gotham Knights főgonoszai, mit kell tudni a Baglyok Bíróságáról?

  Ezt kell tudni a Gotham Knights hőseiről

  info: Gamestar