35
  • Sydra
    #35
    "Ráaádásul az intelligencia pontosan nem meghatározható és pláne nem mérhető különböző kultúrköröket illetően, de most ez a zsidók "világuralmát" magyarázva nem számít, csak a "szegény négerek" esetében jó kifogás."
    Pszichológiában a legpontosabb és leg kultúra függetlenebb teszt a hivatalos raven teszt. Minden más teszt pontatlanabb és minden más tényező alapján kevésbé pontos projekciókat lehet tenni. Ha az IQ-t és IQ tesztet nem fogadod el, akkor az egész pszichológiát lehúzhatod a klotyón.
    Azt meg nem írtam, hogy a négereket sajnálni kellene, vagy hogy az IQ kifogás lenne bármire. Az IQ-ból számomra semmilyen politika nem következik. Sőt.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2020.08.24. 15:44:08
  • Sydra
    #34
    "Sydra primitív zsidómosdatása abban merül ki, hogy az intelligenciára fogja a zsidó sikerességet"
    Nemtudom ez mitől zsidó mosdatás. Ez egy egyszerű tény, hogy az IQ erős befolyásoló tényező abban, hogy mennyire leszel sikeres. Az askenázi zsidó vérvonal rendelkezik statisztikailag a legmagasabb IQ-val. Zsidók között meg van sok jó, meg sok rossz ember is éppen úgy, ahogy a magyarok között is. Nem gondolom, hogy átlagban erkölcsileg rosszabbak lennének mint a többi sikeresebb rassz.
  • Sydra
    #33
    Csak arra utaltam, hogyha valakivel nem értesz egyet azzal jobb ha ezt szóban tudatod az helyett, hogy bevernéd a fejét. Legalábbis civilizált társadalmat csak így lehet fenntartani. Ha ez neked bődületes baromság, akkor javaslom, hogy költözz ki a dzsungelbe a civilizáción kívülre.
  • csigafi #32
    A emberi hülyeség határtalan.
  • Agyturbinikusz
    #31
    All right, if you are not happy with my grammar be it.

    So you are saying you can extrapolate your perception and observation of a group of people on one individual.

    Places where people have a bit of brain did realise long time ago, aggression towards a group based on politicaly motivated views is pretty dumb.
    You are expressing yourself exactly in that manner.

    So does not make any sense and irrelevant all your bulldust.

    Anything else or you still know it better, and nothing else matters whatever is exist outside of head?
  • Mat666
    #30
    Facebook remlem elég sokáis élek hogy lássam ahogy azt törlik.
  • ugh
    #28
    Igen olyankor valik gyanussa a tortenet amikor habzo szajjal leugatanak valakit osszeeskuves hivonek nevezve.
    "Nem zorog a paraszt..."
  • ugh
    #27
    Tonkin obol, pearl harbor, iraki vegyifegyverek.
    Delamerikai koztarsasagok bedontogetese, mosaddegh iranban.
    Olvasnod kene bazmeg.
  • ugh
    #26
    Az amcsiket is a kelet europai bevandorloke emeli egy atlag csimpanze fole....
  • Tetsuo
    #25
    Még nem volt olyan sg-topik, ahol értelmesen szóltál volna.

    "Ha az átlag 70, ...akkor kell lenni közte 100 és 40 is."
    Húha, ez aztán a nagy felfedezés, hiszen az átlag egy köztes értéket jelöl! (A helyesírásodat hagyjuk is.)
    Hogy neked ki a vélt vagy valós feleséged, engem az nem érdekel.
    Eddig ballibsi körökben nem szabadott említést tenni arról, hogy a népek, nemzetek minőségileg különböznek, mert a dogma: mindenki egyenlő, még akkor is, ha szemmel láthatóan nem így van.
    Sydra primitív zsidómosdatása abban merül ki, hogy az intelligenciára fogja a zsidó sikerességet, miközben olyan alapvető emberi tulajdonságokat nem vesz figyelembe, mint gátlástalanság, másokon élősködés, mértéktelen halmozás, kevélység stb.
    Sydra szerint a náci németek is azért érhettek el sikereket, mert intelligensebbek voltak környezetüknél?
    Ráaádásul az intelligencia pontosan nem meghatározható és pláne nem mérhető különböző kultúrköröket illetően, de most ez a zsidók "világuralmát" magyarázva nem számít, csak a "szegény négerek" esetében jó kifogás.
    Erre utaltam, nem másra.

    Egyébként most attól tekintsünk el, hogy napjaink globális, mindent átszövő cenzúrája a balliberális rombolást szolgálja ellehetetlenítve az igazság közlését.
    Mindenféle nézetű embernek rossz az irány, hiszen az összeesküvésekre hivatkozva csak a konveciókat, a fősodornak megfelelő gondolkodást fogadja el a média kultúrúthengere, a tájékoztató- és szórakoztatóipar, valamint a virtuális közösségek. Ami kilóg a sorból, ami nem konformista, vagyis vadhajtás, azt lenyesik bármely oldalon is nőtt.
    Egyféle embertípus megengedett, az pedig a nivelláció hatására csakis a legalja lehet.
  • Agyturbinikusz
    #24
    Értem vagyis asszonykám nem beszél 4 nyelven, nem Zimbabwe szülötte, nem is csokibarna a bőre.....

    Szeretnél még valamit mondani, esetleg Te élsz vele vagy én?

    Akkor ki beszél sületlenséget?

    Miért ne értettem volna, így látszik neked nem megy a szöveg értelmezése.
    Egy adott csoportról meg lehet állapítani tényeket, ezt le is lehet írni, de az adott csoportot alkotó egyéneket nem lehet csak a csoportra jellemző tényekkel jellemezni.
    Érted?
    Sőt az adott csoportra jellemző jellemzők nem feltétlenül igazak a csoportot alkotó egyénekre.
    Példa az Afrikai őslakosok bőrszíne sötét. Ez addig volt igaz míg csak őslakosok voltak de voltak így is köztük albínók.
    A sötét elég tág fogalom a Negro terjed majd a fekete színtől a tejcsokoládé színéig.
    Az átlag IQ 70.
    Akkor kell lenni közte 100 és 40 is. Vagyis sok emberre igaz lehet, de nem mindenkire.....

    Sebaj csak sületlenséget beszélek.... elvégre nem eszek sült emberfiát, vagy statisztikát. Szigorúan nyersen fogyasztom.
  • Tetsuo
    #23
    Minden modatod sületlenség, továbbá azt sem értetted, mire válaszoltam.
  • Agyturbinikusz
    #22
    Persze, hogy kimondható, sőt az Afrikai őslakos bőrszíne is a csokitól a sötét feketéig terjed.
    A baj azzal van, ha ezt az egyén negatív vagy pozitív megítélésére használjuk anélkül hogy az egyént ismernénk.
    Asszonykám 4 nyelvet beszél ebből 2 darab amit anyanyelvi szinten, egyetemet végzett, és gyönyörű csokibarna bőre van, kicsi pötty szemekkel, és gyönyörű puha hajjal.
    Zimbabwe szülötte ott nőtt fel. És lehet csak 70 az IQ-ja ezek szerint, de mint ember kb több mint a világ népességének 90%.

    Mindenki legyen boldog a saját sztereotipikus elképzeléseivel, az alacsony IQ-val rendelkezők még megvizsgálja az egyént és az alapján dönt az illető kvalitásairól
  • Tetsuo
    #21
    Jah, hogy kimondható, népeknek különböző az IQ-ja? Úgy hallottam Afrikában 70 az átlagos.
  • UUUU
    #20
    Irakban vegyifegyverek vannak...
  • kvp
    #19
    Altalaban a legtobb osszeeskuves elmelet mogott van valamennyi igazsag, csak nem pont ugy ahogy az elmelet allitja. Aztan vannak az egyertelmu hulyesegek es trollkodasok, amiket tul sokan vesznek komolyan. A laposfold miatt a 4chan-es idiotak meg jo ideig fognak csuklani...

    Mondok par peldat:
    -chemtrail: valodi neven kondenzcsik es tenyleg van benne valamennyi aluminium es titanium por is, ezek a hajtomuvekrol a hasznalat kozben lekopo reszecskek, szoval nem pluszban keverik bele, raadasul minel hatekonyabb es magasabb bypass-u egy turbofan hajtomu, annal nagyobb csikot huz azonos korulmenyek kozott, mert annal kisebb a felmelegitett levego es egestermekek aranya a teljes sugarban
    -amerikai ufo-k, area51: a nasa anyagai kozott ott vannak a regebbi eves flotta kepek a dryden-i (Groom Lake afb, ujabban Armstrong Flight Research Center) teszt repulokrol, koztuk a kulonbozo lifting body modellekkel, nappali fenyben jol lathato usaf festessel
    -oltasellenesek: nehany oltas fajtanal kialakulhat az erzekenyebbek eseten egy autoimmun reakcio amibe bele is lehet halni ha nem veszik eszre idoben, de ezek a gyengitett virusos oltasok joreszt kimentek mar a divatbol (az uj orosz covid oltas sajnos pont ilyen es mint tapasztaltam az egyik itthoni kullancs-agyhartyagyulladas elleni is), de ha megfelelo modern oltasokat hasznalnak csak, akkor ez a veszely nem jon elo es megfelelo korhazi felugyelet mellett egy citokin viharba sem hal bele az ember, autizmust meg biztosan nem okoz (a facebook-os vitakkal ellentetben)
    -holdraszallas: anno pont a Szovjetunio es Ausztralia fele volt a Hold amikor leszalltak, igy a fold azon reszen elo egyenes adasban (analog slow scan tv-n, amit a szovetjek is tudtak dekodolni) nezhettek a leszallast, raadasul maradt egy kezikameras felvetel is az ausztral honeysuckle creek-i atjatszoallomas kontroll monitorarol amit az egyik technikus csinalt hazi videonak es valamivel jobb minosegu mint ami a nasa-hoz, majd a tv-khez atert a tengeralatti kabeleken, plusz sima tavcsovel meg lehet merni a visszaverodest a leszallasi helyeken elhelyezett refelektorokrol (pl. itthonrol a piszkestetoi regi tavcsovel, ha eppen mukodik), de ha megnezzuk a kulonfele muholdas kepeket, azokon mar a leszallasi helyek is jol latszanak, kerek es labnyomokkal egyutt. Egyszeruen meg ma is lehetetlennek gondoljak sokan, pedig csak nagyon nehez es nagyon rizikos huzas volt es relativ szerencsejuk is volt a jenkiknek.
    -deep state: ez nem annyira konteo, mint mindenki kedvenc magyar szarmazasu befektetoje altal sorozatosan elkovetett dicsekves miatt kiderult teny (a nagytokesek ertelmes tobbsege nem hivja fol magara es tevekenysegere a figyelmet) Hogy honnan van ra a penz? Jopar fejlett gazdasag legalis kifosztasabol. (brit, japan, kistigrisek, keleteuropa, stb.) Az, hogy utanna yachtokra vagy NGO-kra es kulfoldi (nem amerikai) forradalmakra kolti, mar az o dolga. Nem etikus, de legalis, mint ahogy barmely vallalkozo szponzoralhat politikusokat, hogy utanna cserebe legalis keretek kozott segitsek. Itt talan csak a BLM-es maoistak tamogatasa lehet a kerdeses, mivel nem igazan liberalis elveket vallanak es joreszt az USA-n belul tevekenykednek.
    -pizzagate: nem washingtoni pizzazo, hanem new yorki (az eredeti info is new yorkba tette) es semmilyen rituale nem volt, egyszeruen Andras herceg szeret oda jarni (ezt meg mondta is a legutobbi BBC-s interjujaban) es ezert sokszor ott talalkoztak a beszervezett kislanyokkal (ez tipikus osztogatnak-fosztogatnak felrehallas)
    -lehallgatasok: anno az 1994-es szenatusi jegyzokonyvekbol kiderult, hogy mire volt akkor kepes az usa, azota ezek az infok rendszeresen megjelennek kulonbozo kormanyzati anyagokban (Snowden is csak a berendezesi listakat lopta el, tehat az eppen akkor megfigyelt celszemelyek adatait tette kozze, a technologia lete es mukodese tobbe-kevesbe publikus)

    Folytathatnam, de lenyeg, hogy a legtobb osszeeskuves elmelet hibas kovetkezeteseket von le es eltulozza vagy elferditi a dolgokat, de joreszt valos tenyekre alapul. A facebook-nak inkabb a laposfoldes meg holdbeli naci gyikemberes idiotakat kellene rugdosnia a homeopatakkal egyutt, de az amerikai alkotmany miatt oket sem lehet legalisan. Jelen esetben is valoszinuleg csak a fizikai eroszakkal szoban es publikusan fenyegetozo idiotakat zartak ki, mert a hulyeseg ellen az amerikai alkotmany sem vedi teljesen az amerikai allampolgarokat.

    ps: A qanon az egy 4chan-es /pol trollkodasnak indult es valahogy komolyan vettek az emerek mert a sok random szemet kozt volt helyes info is. (a vegtelen majom elv alapjan, lasd Nostradamus vegtlenszer ujrahasznosithato joslatai) Tipikus tripla facepalm eset, de kulturantropologiai szempontbol erdekes.
  • Oliwaw
    #18
    Mit akarsz ezzel a bődületes baromsággal mondani ?
    (Coelho ?)
  • Sydra
    #17
    Toll ellen tollal, kard ellen karddal kell küzdeni!
  • Oliwaw
    #16
    Nem olyan bonyolult ez az egész. Lehet e korlátozni a szólásszabadságot (ami sok alkotmányban benne van), vagy sem ?
    Akik ezt megpróbálják, azok alkotmányellenesen cselekszenek, ha szemet húnyunk, vagy támogatjuk, akkor mi is alkotmányellenesek vagyunk (egyébként leszarom az alkotmányt , egyszerűen a szabadság szűkítéséről van szó)
    Mi is az a konteó ? Nem érdekes, mindenki mondjon azt amit akar. Az már az állam felelőssége, hogy mennyire akar kiművelt főket (az államot meg mi választjuk (elvileg)
    Tehát mi a konteó ? szcientizmus az ?, a kereszténység az ?, az araboknak atomfegyverük van, az ?, a Holdon náci bázis van az ? (watergate is annak indult ) stb.
    Tehát az helyett, hogy oktatnánk az embereket, inkább elnyomjuk őket (kézenfekvő)
  • Sydra
    #15
    Az hogy magasabb körökben sok a zsidó, abban nincs semmi különleges. Átlagban magasabb az IQ-juk és csoport szinten az IQ a legmeghatározóbb tényező abban, hogy valaki sikeres lesz e, vagy sem.
  • Sydra
    #14
    Ja, hogy az nem igazi skót! Értem! :D
    Minden csoportos hivatali és állami visszaélés vagy kartellezés feltételezése összeesküvés elmélet. Egy csomóról később kiderül hogy igaz. Te meg az egész témakört próbálod hitelteleníteni a laposföldezéssel. Ülj le, egyes!
  • sárkánylovag
    #13
    Ez a Q már sokat szivárogtatott. Most épp a Pizzagate-ről van szó ahol pedofilokoz kerültek gyerekek...
    Hogy nincs Deep state ? Ezt akarja mondani valaki? Akkor mondja meg nekem a federál banknak honnan van a pénze ??? Nincsenek pedofilok hollywoodban ?:) Ezt aki elhiszi az buta. Soroséknak a civil szervezeteinek honnan van a rohadt sok pénze? amivel a BLM-et és az Antifát is támogatja meg az LMBTQ-t ? Adózott pénz mutat róla számlát ? Soros miért járhat be csak úgy Brüsszelbe mintha bárki megválasztotta volna? A Youtube meg facebook úgy tilt minden kimondott igazságot , a Rákosi rendszerben se volt ekkora Cenzúra. Filmek meg játékok tele vannak mára meleg promóval ha ezt elmondom a neten Te vagy a NÁCI. Meg az Uncle Bens is náci :))))) mert már azt is eltávolították...
    Az Index meg azt kezdi el nekem magyarázni hogy a Mindenki Élete Számít felirat az rasszista !!! Ez már beteg ami itt van. A Fekete Életek Számítanak az meg a antirasszista ! Kódolt üzeneket miért tiltottak ? Akkor nem szabad csak amerikaiul beszélni mert azt érti a CIA a lehallgatásoknál :))) ?
  • Tetsuo
    #12
    És hogy zsidók vannak a háttérben?
  • Sequoyah
    #11
    Sohasem volt ilyen osszeeskuves elmelet. Errol mindig is valos lehetosegkent beszeltek...

    Ne most ossze a kettot...
  • Tetsuo
    #9
    A náciktól rettegő csoportokat már lehet is törölni a tagjaikkal egyetemben; a lapos-Föld elméletek hívőinél is alacsonyabb színvonalon mozognak.

  • Sydra
    #8
    Vagy az hogy az amerikai kormány kémkedik a lakossága után és bármilyen ezzel kapcsolatos hivatali visszaéléshez automatikusan lehet bírói engedélyt szerezni.
  • gosub
    #7
    Valamilyen fokú, mondhatni egészséges szkepticizmus soha se árt. De aminek a hitében, vagy nem hitében államilag kötelező hinni/nem hinni, vagy a kételyed hangját, értelmes vitáját, leiratát a törvény erejével nyomják el, vagy a megvitatását is büntetik, ott valami biztosan nincs rendjén. Ha egy törvény erejével rögzített érték tegnap négy, de ma már csak másfél akkor csak fel lehessen tenni pár kérdést, totális tönkretétel, bebörtönzés nélkül.
  • Sequoyah
    #5
    Melyikrol derult ki hogy igaz? A chemtrail? Vagy a lapos fold?

    Ilyeneket maximus az osszeeskuveslmelet-hivok mondanak a sajat agyszulemenyeikrol, de szerintuk eleve mind igaz volt...
  • Sydra
    #4
    Nekem ez az összeesküvéselméletezés 2020-ban ugyanolyannak tűnik, mint a nácizás. Bárkire rámondják, akivel nem értenek egyet és onnantól akire rámondták azzal bármit meg lehet tenni, még akkor is ha az valójában egy tök rendes, értelmes, racionális ember.
  • Cat #3
    Bizonyított tény, hogy a konteóhívők egymást hergelik bele egyre újabb és újabb dolgokba. Aki az egyik hülyeségben hisz, az nagyon fogékony a többire. Ha valaki nem hiszi el, hogy megtörtént a Holdra szállás, az nagy valószínűséggel oltásellenes, holokauszt-tagadó, de még szeptember 11-ről is azt gondolja, hogy valójában a világuralomra törő zsidók műve volt.

    Ezért kell gyomlálni.
  • gosub
    #2
    Szerencsére a Trump és fehér ellenes konteókat alaposan kigyomlálják. Ja nem.
  • Sydra
    #1
    Nem egy összeesküvés elméletről derült ki az utóbbi időben, hogy igaz. Addig jó, amíg szabadon lehet ezekről beszélni.

    "Ezek között az emberek között a QAnon szerint sátánista pedofilhálózatok és gyermekkereskedők is találhatók."
    Ezekre is egyre több jel van és több mint valószínű, hogy igaz.