17
Marvel's Avengers TPS
  • hawkie22
    #17
    Hogy lehet most a karikat a leggyorsabban felhúzni? Amerika kapitány 108-as, Fekete özvegy 139-es, az összes többi 40 körüli vagy jóval az alatti. Hawkeye, Kate Bishop és Black Panther operation-jét még me se csináltam, az alap kampány is 92%-on áll, elöször azzal akartam végezni. :)
  • hawkie22
    #16
    Valaki játszik még a játékkal? Tervezem a visszatérést, legkésöbb, mikor kijön Black Panther, hogy néz ki most a játék? Megéri visszajönni?
    Rengeteg karim nincs még kifejlesztve teljesre, nincs meg még Kate Bishop és Hawkeye se.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.07.23. 17:49:57
  • hunbalee
    #15
    Marvel's Avengers - Hawkeye és a next-gen verzió
  • hunbalee
    #14
    Latest Marvel’s Avengers PC Patch enables DRS with DLSS, improves stability
  • hawkie22
    #13
    Közben megtaláltam. :)
  • hawkie22
    #12
    Valaki tudna nekem adni egy magyar discord szerver címet a játékhoz? Vagy én vagyok béna vagy a google-n keresztül nem lehet megtalálni
  • hawkie22
    #11
    Akkor nekem eddig szerencsém volt. Szeptember 1 óta játszom a játékkal, de eddig összesen 3 crash volt és semmi bug. Én az elején elég sokat multiztam külföldiekkel, külföldi discordon találtam öket, a játékban nem szoktam várni, míg megtelik a csoport, inkább szólózom. Most úgyis lefoglal az, hogy felhúzzam a karaktereket 50-re, még hátravan 3 karakter (azért tartott eddig, mert az elsö két hétben gyakorlatilag csak Fekete Özveggyel játszottam).
    A sztorit élveztem, nem volt nagy szám, de élveztem. Kíváncsi leszek, a késöbbiekben behozandó karakterek mit adnak majd a sztorihoz. Még nem csináltam meg minden küldetést, pl. a Mega Hive-ok még hátravannak. Egyébként ha jó haverokat fogsz ki, akkor élvezetes nagyon.
    Tudsz adni egy linket a magyar discordhoz?
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2020.09.24. 04:07:19
  • Lacc 88
    #10
    Vagyunk páran azért. Facebook csoport és discordon. Én szoktam is magyarokkal multizni. De sajnos maga a játék nagy csalódás. Egy Bug halmaz az egész lapos sztorival. Rengeteg dolgot fel tudnék sorolni, hogy miben csalódtam. De azért jól el lehet vele szórakozni. A "javítás" óta viszont nálam rosszabb mint volt. Akadás miatt sűrűn ki kell lépnem, 20 perc mire multihoz talál valakit. Szóval bőven van még mit javítani, főleg ha hosszú távra terveznek.
  • hawkie22
    #9
    Nagyon pang a fórum, úgy látszik, nem játszik itt senki a játékkal. :)
  • JonasSandor
    #8
    Máris megjött a virágbolti.
  • hawkie22
    #7
    A bétánál jobb, optimalizáltabb. Nekem eddig tegnap este óta 7,5 órám van benne, nagyon élvezem. Párszor volt szerencsém másokkal is együtt menni, van hangulata. Egy crash vagy grafikai bug nem volt még nálam, pedig a bétában nem is tudtam tölük rendesen játszani.
    A játék maga hót egyszerü, a sztori nem egetrengetö, de élvezetes, a harcok meg mókásak, föleg Hulkkal. Ö a fökarakterem, jelenleg GR25-ben szaladgál, a többiek meg GR8-10 környékén.
    A küldetések természetesen többnyire ez a gyüjts-össze-ennyit-verj-meg-annyi-ellenfelet kaptafára mennek, viszont a helyszínek igen változatosak, az összes tereptárgy rombolható, sokféle skill van, minden karakternek saját skillfája van, rengeteg ruha van, amit játékkal lehet kibontani (van ugyan mikrotranzakció, ha nagyon akarja az ember, de azzal csak kozmetikai cuccokat kapsz, amik amúgy is megszerezhetöek). Mellette a pályákon elszórva találhatsz képregényeket, azok plusz dmg-t, dodge-ot, miegymást adnak.
    A multit még nem próbáltam ki, az a sztori befejezése után jön (korábban is kipróbálhatod, de a játék szerint ha a sztori vége elött ugrasz bele, akkor elspoilerez rengeteg mindent), de eddig élvezem a játékot.
    Normálon is elég kihívást ad a játék, eléggé oda kell figyelni, mivel tömegekben jön az ellen, parry/dodge képességeket rendesen használni kell, nem csak ott állni és gyakni az ellent, az tuti halál. Vannak küldik a sztoriban, ahol egyedül vagy, más sztoriküldetésnél van lehetöség multira, ha nem talál embert, akkor bedobja melléd valamelyik karaktert AI-ként.

    Amit vártam a játéktól, azt eddig számomra teljesítette. :)
  • Legendrush30 #6
    Volt szerencsém a bétához. Majd ha gamepassba kerül adok még egy esélyt neki.
  • hawkie22
    #5
    Na, ma megjelent a játék, illetve az elörendelök már nyüstölhették. Ahogy látom, nagyjából javították a grafikai bugokat, amik a béta alatt voltak, illetve valamit optimalizálhattak, mert már nem fagy lépten-nyomon.
    A bétában a sztori mód csak nagyon kis részét rakták bele, ott inkább az akciódúsabb részt játszhattuk végig. Még nagyon az elején vagyok, de hangulatos, annyit még nem kellett gyakni, de lassan eljutok ahhoz a ponthoz is.
    Van itt még valaki, aki megvette elövételben és játszik vele? Ha igen, vegyetek fel Steamen: Gambit_HUN
  • hawkie22
    #4
    Igen, ahogy mondod, valami hasonló érzésem volt a játék alatt, bár én azért Hulkot élveztem. Egyébként tényleg hülyeség, hogy az alapszintü ellenfelekhez is minimum két, de inkább 3 ütés kell, még Hulktól is. Ms. Marvel esetén még el is hinném, hogy nem tud one-hitelni, de azért Thor vagy Hulk, na ne már. De ahogy fejlödik a cuccos, ott se leszel annyival erösebb érzésem szerint, hogy one-hitelj. De még nagyon az elején vagyok. Thor nem gyözött meg, ahogy Vasember sem, Amerika kapitánnyal ugye csak rövid ideig gyalultunk, akiben még potenciál van számomra, az Fekete Özvegy. Ms. Marvelel menni meg sajnos szükséges, számomra hanyagolható lenne a karakter.

    Egyébként az ugrás animációknál tisztára olyan a mozgás, mint Pókemberé a Sony-exkluzív játékban, még a kötélhinta, illetve Ms. Marvel esetében a gumikéz nyúlása is olyan, mint Póki hálóhintája. :)

    Én adok neki egy esélyt, ha már botor módon elörendeltem (pedig igazából várni akartam vele megjelenésig és az elsö reakciók alapján venni, mosz úgyis Horizonozom, de gyözött a türelmetlenség). Mivel most éjszakás vagyok a hétvégén, valszeg nem sok mindenkivel fogok tudni multizni, meglátjuk, mit tudok összehozni.

    Sok reményt füztem hozzá, eddig nem váltotta be teljesen öket, de ez még csak a béta, még reménykedem, hogy azért a végsö játék egy pöttyet más lesz, még van 2-3 hét a megjelenésig, bármi történhet, még akár csoda is. :)
  • Shep
    #3
    Én ps4-en próbáltam ki, hát nekem végig olyan érzésem volt hogy ez egy nagy költségvetésből készült zs kategóriás film. Hangok szerintem tök bénák, irányítás is elég érdekes, a harc szerintem tök béna, Hulkkal, Torral egyáltalán nem éreztem, hogy milyen brutál erősek, egy random kis embert is 3-4 ütéssel kell legyalulni (könnyű fokozat), tudom, majd erősödnek de akkor is vicc. Eljutottam a területfoglalós küldetésig és ott abba is hagytam, nekem ez a játék felejtős lesz szerintem, a story érdekelt volna de ilyen multival vegyített storyt én nem kérek, köszi.
  • hawkie22
    #2
    Közben nézegettem fórumot meg streameket, van, akinél úgy fut ultrán, mint semmi más, másoknál meg beakad akár 20 mp-re is. Szóval általános optimalizálatlanság, remélhetöleg megjelenésig kijavítják. Közben én felvettem a saját gépemet Very Highra (Ultrának felel meg), érdekes módon kevesebb lett a szakadozás, az átvezetök alatt se akad meg.
    Eljutottam a multiig, csak hát hajnali 4 körül nem volt senki online, szólóban meg nem akartam egyelöre tovább kalandozni, föleg, hogy melóban voltam. :)
  • hawkie22
    #1
    A játék szept. 4-én jelenik meg, valszeg már hallottatok róla.

    Ma elindult a PC-s zárt béta az elörendelöknek, egészen vasárnap estig tart, majd jövö hét péntek-vasárnap megy a nyílt béta.

    Tapasztalataim két óra játék után:
    - alapsztori ismert a trailerböl
    - irányítható Hulk, Amerika kapitány, Vasember, Thor, Ms. Marvel, Fekete Özvegy
    - a játék nagyjából vegyíti az ugrabugrát az adok-kapokkal, jópofa vegyítés, a pályán majdnem minden szétverhetö, de igencsak kötött a pályaszerkesztés iránya, legalábbis egyelöre még nincs nagy szabadságunk mozgás terén, egy irány a jó, azt annyi (lehet, hogy csak a béta ilyen)
    - a kombók egy idö után unalmasak lesznek, minden karakternek van 3 különböz támadása az alaptámadás mellett, aztán ezeket variálhatod
    - a loot még az elején nem esik gyakran, gyakorlatilag csak a cucc ereje nö, de a kinézeteden nem változtat, akármilyen jó is legyen a cucc, arra a különbözö skinek vannak, amiket többnyire az ismert képregényekböl vettek át
    - skillfákról még nem tudok mit mondani, odáig nem jutottam még el, de plusz pont, hogy minden hösnek saját skillfája van
    - tutorial majd 3 órás, utána jutsz el a Warzone-ig (ott még nem vagyok)
    - grafikailag nem lenne rossz a játék, de nem tudom, hogy ez most csak a béta miatt van így vagy a teljes játék is ilyen lesz, de egyelöre iszonyatosan optimalizálatlan a játék. Nincs szar gépem, a Horizon Zero Dawn is adja az 50-60fpst magas beállításokon, de itt még a Lowest módban is úgy röcög a játék, hogy az már gyakorlatilag az élvezhetetlen kategória. Nem tudom, ki játszik még a bétával, de ha ez így marad a játékban is, akkor én biztos visszakérem a pénzem a Steam-en
    - eddig 2 órát tettem bele, de nyomnám tovább is, mert szórakoztató szétcsapni az ellen között, föleg Hulkkal, de ez a szaggatás valami iszonytatóan idegölö, úgyhogy nemcsak mára, de valszeg a béta teljes idötartamára hanyagolom a gémet, majd ránézek a nyílt béta alatt, hátha változik valami

    Ha ez általános bug és javítják, akkor jó játék lehet, amivel el lehet rendesen szórakozni (a multi részéröl még nincs tapasztalatom, de szólóban élvezetes), ha meg nem, akkor nagyon sok baja lesz a Crystal Dynamicsnak. Valami hasonló érzésem van, mint az Anthem esetén. De ne legyen igazam.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2020.08.15. 02:29:37