12
-
Sir Cryalot #12 Ezt egy mezei apple beszallito reszvenye megcsinalja fel ev alatt.
( Varta)... -
nkmedve #11 "Kb az intel szekhaz elotti parkolo tobbet er mint az egesz amd."
Ha a market cap-et nézünk akkor ez már rég nem igaz, az AMD is túllépett a 100 milliárdon (és növekvőben van), míg az Intel 200-nál tanyázik jelenleg. Voltak idők amikor 8-10-szeres (vagy még magasabb) szorzóval lehetett számolni a két cég értéke között, de ma ez már nem igaz.
De be kellett volna vásárolni 2 dolláros AMD részvényből ezelőtt 5 évvel... :D
Ettől eltekintve persze nem kell temetni az Intel-t, elég sok lábon állnak, és a komoly gyártástechnológiai gondoktól eltekintve is a procikkal versenyképesek legtöbb helyen még mindig (csak árban és fogyasztásban nem annyira). -
mumoka 2012 #10 combos proceszzorok az Intelnél úgy kezdi hogy az ára az egekbe & 1 komplett lakás fűthető vele csak néz utána az új porcijainak. -
Sir Cryalot #9 Ja már tudom mi lesz, a muszkli rajongóknak bármit el lehet adni akárhányszor, még a chipletet is. "Ja bocs eddig rosszul csináltuk mert nem landolt elég pénz a nagy négyzet centik miatt" fuckin LOL. -
Sir Cryalot #8 Ja mert ezeket én találom ki, nem ez ment 10+ évig egyre gyászosabb szoftver felhozatallal :D
"Combos processzorok AMD és Intel fronton"
Nem unalmas???
Ha kína nem kér az ARMból akkor ki lehet találni hogy x86ból se. Ébresztő!!!
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2020.08.07. 03:35:33 -
#7 Lassan mozdul a piac, de az R+D fejlesztés meghozza gyümölcsét.
A technológiát némi késéssel követi a reputáció, ezt a termékvásárló, azt pedig a tőzsde.
A jelenlegi helyzetből, néhány éven belül a piac felét is elérheti az AMD, ha nem cs*szi el, márpedig nem valószínű, hogy el fogja. -
Gabbbbbbbbbbbb #6 Szerintem 10 ev mulva mar Arm alapu processzor lesz a legtobb ujonnan eladott PCben, AMD-nek legalobb ott van a GPU uzletag.. -
ugh #5 Te se kicsit vagy bebaszva.... -
ugh #4 Szeretne akkorat bukni az amd mint amit szerinted az intel bukott.
Rekord negyedeveket zartak eddig iden.
Kb az intel szekhaz elotti parkolo tobbet er mint az egesz amd. -
Sir Cryalot #3 "A piac" :DDDD -
Sir Cryalot #2 Na még egy hattyúdalt kipréseltek a pcből a hardware muszkli rajongók :DDD
Mi lesz a következő az AMDnél az "izmos" kártyák, konzolos kikacsintgatás meg combos proceszzorok után?
YMCA? :DDD -
mumoka 2012 #1 hát igen ez az AMD tündöklése & Intel bukása.