4
 • Akva
  #4
  "például a lárma vagy a hiányzó magánszféra jelentős mértékben elvonhatja a munkavállalók figyelmét a feladataikról"

  Bingó! A tanárokat a gyerekek, az eladókat a vevők, az orvosokat a betegek zavarják! Ezeket kell kiküszöbölni, és minden úgy megy majd, mint a karikacsapás!
 • Akva
  #3
  Nem kéne ehhez tudományos kutatás, csak meg kell kérdezni engem. Legjobban a rövid, felsliccelt, dekoltált, átlátszó ruhák és szoknyák hátráltatják a munkakoncentrációmat.
 • dyra
  #2
  Ja. Az IT-sek innovalnak mindenre valami szoftver a megoldás. Már nem látunk ki a csoportmunka és egyéb alkalmazasokbol. Lassan követhetetlen a sok Teems csoport. Kíváncsi vagyok ott mikor jön valami innováció.
 • gosub
  #1
  Már megint feltalálták a csőben a lyukat! Ez a kutató társaság valami gittegylet lehet, MI/AI nélkül is kb bárki megmondta volna ugyan ezeket. Valszeg a munka fogalmáról teljesen mást gondolnak, mint ami a valóság, mert úgy tűnik kizárólag a képernyők előtt ülők jutnak eszükbe. Még csak addig se terjedt az előrelátásuk, hogy lássák azokat akik őket kiszolgálják, mint pl eladók, takarítók, futárok, pékek, szakácsok, felszolgálók, karbantartók, sofőrök... a termelő tevékenységekről nem is beszélve. Talán varrodát nem is láttak.