18
-
pakeszke #18 en is mindig ezt mondom, a sok ven hulye szenilis baszakszik meg sir a szaja holott ha megmurdaltak volna 40 evesen akkor nem lett volna ez a bajuk, raadasul szep temetesuk is lett volna :))) -
gombabácsi #17 írtam, hogy a munkatársaimat kérdeztem meg.
ma ha megkérdezem őket, azt mondják hogy fogalmuk sincs :) -
#16 Nem kell ilyenekkel vesződnöd, vehetsz egybegépet is neves gyártóktól. -
JanekOne #15 te is megöregszel, b.szod, hacsak fiatalon meg nem döglesz... -
Liquido #14 Miért, eddig úgy raktad össze a gépeidet hogy utána sem jártál? Csak annyiban más a jelenlegi helyzet, hogy nagyobb a választék, mert ráadásul 3 vagy több generáció is jelen van egyszerre a piacon. Akit érdekel mindennek utána tud nézni, sokkal könnyebben mint 20 évvel ezelőtt. -
gombabácsi #13 nekem meg fx6100 van. és épp azon csodálkoztam hogy van olyan ryzen ami nem sokkal erősebb ennél... -
Kissssss0 #12 közben én még mindig az ősrégi fx6300 használom... -
pakeszke #11 ja mondhattam volna azt is hogy a ryzen szamozasanal pl. a 4750G nel a 7es mit jelent, de szoval ha ennyire imbecillis valaki akkor tenyleg ne kotozkodjon... -
pakeszke #10 eleve egy olyan helyre kell elmenni ahol velemenyt mondanak, hogyha veletlenul elkuuuuuuuuuuuuurnad a dolgot
aztan meg ra lehet keresni pl. az aquanal van olyan csekkboksz, hogy (intelnel maradva) LGA 1150, oszt a procinal is ugyanezt megveszed
de inkabb vegyel konzolt, az elsore fut es a ven fasz.oknak is elsore megy
vagy vegyel elore csomagotl desktopot -
pakeszke #9 https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php -
gombabácsi #8 de honnan tudjam melyik alaplaba melyik proci megy? jaaa persze socket mittudomén... ezeknek mind utána kell nézni.
a készre összeállított gépek meg ki tudja mennyire jók.
eddig mindig én raktam össze a gépemet, de úgy néz ki ennek vége :( -
#7 Akit érdekel figyeli és követi.
Én már megvárom a zen 3-at az még érdekes és talán végre intel verő.. -
Neocortex #6 Árukereső kinyit
listában kikeres
excelben teljesítmény / ár
???
profit -
gombabácsi #4 tehát ha megveszem a legdrágább alaplapot, abba bele fog menni a legdrágább proci és a legdrágább memória? és a legdrágább videokártya lesz bele a legjobb? :)
vagy a legdrágább helyett a .... mit is kell nézni? -
Tntmaxy #3 That's what she said. :) -
#2 minel nagyobb szam, annal jobb:D -
gombabácsi #1 van aki még tudja követni ezt a sokféle procit meg egyéb hw dolgokat? régen mindig a munkatársaimat kérdeztem meg, hogy milyen új gépet vegyek, ma már ők se tudják :D