7
 • Legendrush30 #7
  Nekem csak 150 a gyujtemenyem es ez mellet kb 10 dobozosan ( csak open world-ok) nekem sem hiányzik az optikai meghajtó ha a xseriesx anélkül jönne sem lenne gond.
 • starfun
  #6
  Xbox one első generációs konzolokat használunk. 2 van a háztartásban, egy a fiamnak egy nekem.Közel 400 játék van telepítve gépenként(ugyanazok) a homeolás miatt. Dvd-n nincs több 5-6 játéknál. Mindent digitálisan vásárolok. Hol a storeból hol cdkesyről. A digitális vásárlás előnye egy példányt veszek(általában akciósan) és mindektten játszhatunk ugyanazzal (multiban is együtt). Minek is optikai meghajtó???? Az első generációs xbox clasicc hoz sincs egy darab lemezem sem, egy nagyobb hdd telepakolva azokkal a dolgokkal amire szükség van .Az xbox 360 asok is hasonlóan.A one-ok is.
  Utoljára szerkesztette: starfun, 2020.08.01. 15:11:01
 • unrealnoise
  #5
  Hát már nem azért, de aki hülye, az hülye.

  Az ötlet rohadt jó volt, minek fizessek optikai meghajtóért, ha egyébként nem használom?
  Annyira szar ötlet volt, hogy a Sony rögtön "el is lopta" :D
 • Major
  #4
  "Utána meg sorban koppantak a családok" - Forrás?
 • Alien69
  #3
  Mondjuk, speciel én direkte vettem a digitalt, mert nem tervezem minden hülye játék letöltését, megvételét. Célirányosan, van 2-3 játék, ami érdekel az xbox-n, és csá.
 • CrazyAchmed
  #2
  Mondjuk aki az All Digital Editiont megveszi úgy hogy nem szúrja ki a szemét, hogy "All Digital", meg is érdemli szerintem.
 • Paddy
  #1
  Az All Digitalért nem kár, csak arra volt jó, hogy palira vegyék vele az embereket. Egy csomóan nem néztek utána, hogy mit jelent az All Digital, hanem csak zt látták, hogy "úúúú ez olcsó, akkor megvesszük". Utána meg sorban koppantak a családok, hogy nem tudnak lemezes játékot venni hozzá. Persze ők is hibásak, mert nem néztek utána annak, amit vesznek, de a Micro is, mert borzasztóan vérszegényen "promózta" a gép optikai meghajtójának hiányát .