162
-
#38 Én krúzolni szerettem, a forza erre alkalmatlan, túl kicsi a map. Talán egyszer, ha egy jókorát növelnek rajta és végre olyan térkép lesz, ahol nem baloldali közlekedés van. :D Majd meglátjuk, kiváncsi leszek erre, hogy mit hoznak össze. -
#37 Én teljesen jól elvagyok a Forza Horizon 4-gyel is. Igaz, kormányt már lusta vagyok elővenni hozzá, elég a kontroller, az élmény sem üt akkorát, mint amikor veletek krúzoltam anno. Lehet elpuhultam, vagy megöregedtem... -
#36 Felőlem jöhet egy WRC szerű szim :) De úgysem az lesz, inkább egy TDU2 vagy egy NFS szerű full arcade valami...
Remélem nem rontják el ilyen playgroundos baromságokkal. -
Hungarykum #35 Úgy sem az lesz amit mi akarunk :D -
csak könyörgőm TDU szerű irányitás legyen, ne Crew meg WRC.. ehh :D -
#33 következő 10 napban.. hát majd meglátjuk :D -
Hungarykum #32 Következő napokban lesz új hír az új Test Drive-ról. -
#31 -
#30 mivel hivatalosan kb. semmit nem tudunk, itt van egy kis találgatás :D
-
#29 A V-Rally egy full árkád valami, direkt ilyen. WRC 8 egész korrekt (virágboltit próbáltam), a 7 megvan de még nem néztem.
Ha azt a fizikát teszik ebbe, akkor azzal szerintem nem lesz baj. -
#28 Crew 1 jó volt nagyon. A második volt vállalhatatlan. -
#27 Én most direkt feltettem a gépemre és felváltva játszok ezekkel:
WRC 7, Dirt 4,V-Rally 4, Grid 2019..
WRC és V-Rally hiába egy cég és ugyanaz az engine kb ég és föld a kettő. A V-Rallynál valami elbaszott modon szarul van megoldva a vezetés közben olyan érzése van az embernek, mintha a kocsik kiszappanozott edényben csúszkálnának és kb mintha végig driftelne az autó. WRC pedig ehhez képest kb szimulátor :)
Szóval lehet belőle jót is csinálni...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.20. 00:38:20 -
#26 Nem volt rossz, bár szerintem a TDU jobb volt. :) Platinum moddal a mai napig előszedem, ellentétben a Crew-val.
Mondjuk ez a második rész valami botrányosan szar, meg se vettem. -
#25 Első része szerintem jó volt.. -
#24 Remélem az első részre fog hajazni :) -
stalker001 #23 Remélem nem lesz ekkora trash mint a crew. :D -
Stockbauer33 #22 -
JonasSandor #21 9-dik része lehet jó is.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.07.08. 15:48:10 -
stalker001 #20 Elég szégyen, hogy 7 hónap alatt ennyit tudnak megmutatni.
De mindegy is, úgyis elkúrják. :D Ha a wrc egy hulladék majd pont egy open world játékot fognak jól megcsinálni... :D -
#19 a legnagyobb gond inkább, hogy a WRC sorozat és a V-Rally 4 engine-jére fog épülni.. :DD -
JonasSandor #18 Kurva soká jön ez. -
Stockbauer33 #17 -
#16 A játék steam oldala -
JonasSandor #15 Cset kizárt más szériákban is van már. Ezt nagyon nem tudom elképzelni ilyennel de nagyon felcsigázott. -
#14 elméletileg ha van cset már attól is lehet 18+ os, de hátha lesz kaszinó :D -
JonasSandor #13 Ez most mi a faszom volt???? 18-as karikás lesz?? úristen mi lesz ebbe, hogy 18+-os talán baszni is fogunk vagy mi?
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.07.07. 19:47:46 -
#12 Ez jó volt . Nem gondoltam hogy a MS konferenciát alul lehet múlni... Nem is értem ezeket a gameplay nélküli bemutatokat kurvára nincs értelmük -
#11 hát ez eléggé gyenge bemutató volt.. inkább csak bejelentésnek nevezném.. :D
ááááálitóóóólag 1:1 lesz a map, az érdekesen hangzik, de ebből idén nem lesz játék.. :-/
kb. a legtöbb infó a kép alján van, ehh
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.07.07. 19:38:15 -
#10 elméletileg mindjárt jön a TDU3 bemutató :)
-
-
Gibor #8 Attól kb lehetetlen szarabbat csinálni. -
stalker001 #7 7-én talán többet tudunk meg, hogy mennyire basszák el. :D
2-nél nem hiszem hogy szarabb lesz. -
#6 a 918 most már biztos :D
-
#5 na vajon hátul az egy Regera vagy Jesko ? :D
-
JonasSandor #4 Ezért mondom az automobilista is egybe van a 2-vel. -
#3 Mitől ne lenne hulla mivel egy ezer éves címe amit ma már kb senki se játszik?
De amúgy ja elférne oda is bőven ma már nem menő a fórumozás -
JonasSandor #2 Egyenlőre mehetett volna a 2-höz is az is elég hulla topik. -
#1 Első képkockák a Test Drive Unlimited 3-ból. :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.07.01. 10:49:26