6
  • szgege
    #6
    Ne aggódj, jó pár esetben már kalap sz.rt se ér a google, mert a fizetős találatok némely esetben már olyan idegesítőek és annyi van belőle hogy érdemes másik keresőt használni. Egyszerűen olyan találatot hoz ki, amivel megy az ember ideje mire kibogarássza a számára szükséges tartalmat.
  • zola2000
    #5
    Addig oké, de néha jó lenne látni a kommenteket is.
  • zola2000
    #4
    Mindegy igazából van alternatíva amerikán kívül is ha az kell (yandex/baidu)
  • end3
    #3
    Abszolút egyetértek. A kés gyártójának, kereskedőjének nem feladata meghatározni, hogy kinek adható el vagy kinek nem. A kés gyártójának a penge élességére kell ügyelnie, esetleg az acél minőségére, hogy minél használhatóbb legyen. - Nem a felhasználással kapcsolatos ideológia- és szabálygyártásra.
  • Macropus Rufus
    #2
    meglátásom szerint egy keresőnek nem az a feladata, hogy ezt tegye. Milyen jogon és alapon is teszi? Ki a faszom ez a Google, hogy ő eldönti nekem mi a fontos a keresési találatok közt? Anno amikor a Google indult azért lett sikeres, mert kurva jó találatokat adott és ezzel tacsratette a konkurenciát. Most ott tartunk, hogy e kereső cenzúrázza a kereséseket... Szánalmas, de igazából örülök neki, mert előbb v. utóbb de jönni fog egy olyan kereső ami tényleg azt fogja csinálni, amit kell egy keresőnek: keresni fog. Am. már most is vannak ilyenek (pl. duckduckgo)
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2020.06.18. 01:26:00
  • Montanosz
    #1
    nem kellene ilyen bénának lenni és nem böngészőben hanem a bitche programban kellene keresni torrentet




    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.06.17. 19:36:39