6
 • NEXUS6
  #6
  Nem mondom, hogy imádom az Avatart. De látva, hogy több frencsájzt hogy fektetett kétválra néhány agyon hájpolt fiatal, vagy profinak gondolt öregróka rendező, ezekhez képes Cameron munkássága szinte példaértékű. Ha más nem is, de ilyen "apróságok" vannak azért a filmjeiben (A terror galaxisát ne számítsuk azért ide), és az Avatarban is, mint részletekig kidolgozott és koherens világ, klasszikus moziszerű sztori, többé kevésbé szerepükkel is koherenciába levő, viszonylag kidolgozott karakterek, normális, nem szürreálisnak tűnő párbeszédek, némi humor, ja és lehet hogy közhelyszerű, de még is fellelhető mondanivaló. Az Avatar egyik kategóriában sem volt csúcsnak mondható, sőt a minimumot teljesítette többen, de mind megvolt benne azért. Ellentétben pl. a SW, vagy az Alien frencsájz újabb részeivel.
 • Cyberdog
  #5
  Avatar valahányadik részéről

  Hát ez bekarcolt...
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.18. 02:06:43
 • Zombee
  #4
  Arra akart célozni, hogy valószínűleg semmitmondó film lesz. :)
  Az első Avatar is az volt, akkor a látvány, meg az épp betörő 3D sikerre vitte, de a 3D lufi kidurrant, kék háttér előtt forgatott film tengernyi van, a sztorija viszont elég faék volt, a karakterek szintén.
  Persze ettől még biztos sikeres lesz.
 • repvez
  #2
  Még , jó hogy nem clickbailt cimeket adnak a cikkeknek. Kiváncsi lennék mire gondolt a költő :D egy ilyen kép az nagyon el tudja spoilerezni a filmet, mikor semmit nem lehet rajta szinte látni amit meg igen abbol, kb 5% ha benne lesz a filmben.
 • Voltan
  #1
  Kurvajók ezek a cikkek :D:D:D