3
  • end3
    #3
    "a felhasznalok altal megosztott "alhirek" maradnak" - és jó is van ez így. Annak aki kibírja nélkülük, még jelentéktelenebb a "veszteség". - (Értelmes, hírekre vágyó embereknek arrafelé úgy sincs semmi keresnivalója..! Vannak látogatható hírportálok!)
  • kvp
    #2
    Igen, alapvetoen a Google is erre keszul. Egyszeruen letiltja az osszes penzt kero orszagbol szarmazo hirt a talalatok kozott. Plusz melle az osszes erintett domain-re mutato talalatot.

    Ez egyebkent duplan jo, mert igy csak a felhasznalok altal megosztott "alhirek" maradnak meg az oldalakon, tehat a kalasszikus fosodratu media helyett csak az allampolgarok nezopontja fog ervenyesulni. Ezt a facebook eseten meg ki lehet egesziteni azzal, hogy blokkolja a fizetos linkek megosztasat azzal, hogy ezt sajnos az XXX torveny miatt nem lehet. Azzal az erovel kb. meg is szunhetnek az erintett cegek.
  • AcsMarci
    #1
    Majd a facebook jól letiltja a megjelenéseket és linkeket, ezáltal a keresőmotorokban is hátrébb kerülnek, vagyis még annyi olvasójuk sem lesz, mint korábban.