9
  • kvp
    #9
    Az 5G az egy protokoll csomagbol es par uj frekvenciabol all. A protokollal nincs semmi gond. A Huawei fele iranyitott sugaras nagyfrekvencias antennakkal viszont tobb gond is van. Hasznalhatoak radarkent es celzott energiafegyverkent is. Csak a szoftveren mulik.

    Egyebkent az otthoni wifi nem 5G es koze sincs hozza. Alacsonyabb frekvencia, nem iranyithato es mas protokoll is.

    A magasfrekvencias 5G egyebkent csak iranyitott tusugarban veszelyes, akkor sem jobban mintha valaki naptej nelkul all ki a deli napsutesbe vagy belenez a napba. Max picit megeg a bor vagy a retina. De ez csak a szoftveresen iranyitott antennak eseten gond, csak a felso frekvenciakon es csak veletlen vagy szandekos szoftverhiba eseten.

    A legtobb nyugati telepites raadasul meg nem is hasznalja az uj frekvenciakat es az iranyithato antennakat.
  • Zulu12
    #8
    Mi lesz ha megtudják hogy a napfény meg terahertz-es tartományban van. Ez nagyságrendekkel magasabb frekvencia tartomány mint az 5G... MIND MEGHALUNK!!!
  • ProgServ
    #7
    Lehet, egy fontos tenyre kene felhivni a figyelmuket!
    Az otthoni wifi is 5G vel mukodik!
  • Rics87
    #6
    Már látom ahogy haldoklik az emberiség csak nem az új nátha vírus miatt hanem a túlnépesedés és ennek a vírusnak a túlreagálásának a következménye miatt!
    Nagyon úgy látom most ha valaki elkapja és meghal az automatikusan korona virusban hal meg még ha belecsap a villám akkor is,ha a vírus olyan komoly lenne akkor a népesség növekedés minimum megált volna de nem!https://www.worldometers.info/hu/
  • tom_pika
    #5
    Tényleg ugyanazok tüntetnek 5G ellen, akik közben jobb adathozzáférésért is petícióznak? Biztos ez?
  • tom_pika
    #4
    Miért hülyék? Mert elutasítanak valamit, amit nem is kértek?
  • factorian
    #3
    Persze 2 agysejttel rendelkező értelmes emberke vagy. Az 5G eleve nem is az àtviteli sebességről szòl. Tipikus ez sajnos. Az emberek azt sem tudjàk miről beszélnek, de bezzeg az a sok hülye aki tiltakozik az mennyire hülye ember.
  • zola2000
    #2
    A legjobb az amikor maszk nélkül távolságot nem tartva tiltakoznak az 5G ellen, azaz az igazi veszélyt leszarják kitalált veszély miatt.

    Vagy talán "nem is létezik a vírus" nekik...
  • Montanosz
    #1
    persze a tiltakozok ragaszkodnak hozzá hogy a 6" telefonjukon szélsebes wifi legyen még a toaletten is :-D