Új főhőse lesz a Denevérnőnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves retardált barátom!
Premier előtt nyilván alacsony szavazatszámokkal volt olyan rossz, de ha azóta sem tudott feljebb kapaszkodni, azért az jelent valamit.
Premier előtt nyilván alacsony szavazatszámokkal volt olyan rossz, de ha azóta sem tudott feljebb kapaszkodni, azért az jelent valamit.
És már premier előtt is ennyi volt, vagyis tuti, hogy nagyon szar.
Cserébe viszont milyen jó lehetett a finálé, hogy az majdnem kétszerakkora pontszámot kapott! Jó látni, hogy vannak olyan sorozatok, amiknek a minősége folyamatosan nő. Mert ugye a hozzád haosnló IMDB-hívők számára ez jöhet le a pontokból.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.06.04. 15:39:48
Cserébe viszont milyen jó lehetett a finálé, hogy az majdnem kétszerakkora pontszámot kapott! Jó látni, hogy vannak olyan sorozatok, amiknek a minősége folyamatosan nő. Mert ugye a hozzád haosnló IMDB-hívők számára ez jöhet le a pontokból.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.06.04. 15:39:48
Nem vagyok elég PC? Sajnálom, ha túlérzékeny vagy, nem kell fórumoznod, és azt hiszem, hogy ő is meg tudja védeni magát, ha kell, nem kell leszopni előtte.
(De azt ugye észrevetted, hogy nem véleményt írtam, csak én kijavítottam a tévedését, a rossz hírértelmezését, illetve azt, hogy olyasmire hivatkozik, amit senki nem írt, te meg személyeskedsz, baszogatsz? A saját szemében a gerendát sem.)
(De azt ugye észrevetted, hogy nem véleményt írtam, csak én kijavítottam a tévedését, a rossz hírértelmezését, illetve azt, hogy olyasmire hivatkozik, amit senki nem írt, te meg személyeskedsz, baszogatsz? A saját szemében a gerendát sem.)
Mondd, belepusztulnál ha csak egy napot is ki kellene bírnod személyeskedés nélkül? Próbáld egyszer elmondani a magad véleményét natur, a másik b@szogatása nélkül. Ha nem megy próbálj orvosi segítséget kérni, hátha.
De legalább rájöttél arra a trivialitásra, amit pár hete másnak is fejtegettem kommentben: ha valami nagyon erősen kezd, akkor még nagyobb zuhanással is erős marad. A legérdekesebb benne, hogy senki nem állítja, hogy népszerű lenne, de te keményen rácáfoltál😊))
Látom a bamba arckifejezést, segítek: a népszerűbb és a legnépszerűbb között általános iskola második osztály különbséget tenni. Eleve hogy merül fel az, hogy ezen a csatornán bármi is népszerű? Vakok között a félszemű is király, hmm? Mond valamit a mondás?
Látom a bamba arckifejezést, segítek: a népszerűbb és a legnépszerűbb között általános iskola második osztály különbséget tenni. Eleve hogy merül fel az, hogy ezen a csatornán bármi is népszerű? Vakok között a félszemű is király, hmm? Mond valamit a mondás?
Aham, veszettul nepszeru..ja, nem..1,8-rol sikeresen lekuzdotte magat 0,7-re...
https://tvseriesfinale.com/tv-show/batwoman-season-one-ratings/
https://tvseriesfinale.com/tv-show/batwoman-season-one-ratings/