4
 • duke
  #4
  Elkepeszto, hogy ennyi ido alatt nem tudtak felszamolni, ezeket a kamu hajotorotteket, hanem minimum 5. eve eljatszhatjak ezt a szinjatekot tobb tucat orszaggal.
 • kvp
  #3
  Ez a kutatas a valodi bajbajutottakra vonatkozik. A tobbi csak politika es nem igenyel semmilyen technologiai fejlesztest, foleg nem a helikopteres mentesek megkonnyitesere valot.

  (viszont ez a benazas amit a Foldkozi tengeren csinalnak nem igazan erheto, ha komolyan gondoljak, akkor valaki igazan vehetne mar egy kiselejtezett oceanjarot mentohajonak, arra akar 2-3 naponta 30-40 ezer ember is felferne ha komp uzemmodban hasznaljak, az evente meg mindig csak 5 millio fo, amikor jelenleg evi 80-100 millio plusz gyerek szuletik)
 • sárkánylovag
  #2
  Szerintem az elég gyors így is hogy odaszólnak a kamu női kapitánynak hogy most indulunk a csónakkal a tengerre nagyon nagy a veszély mentsetek ki, majd mikor meglátják a hajót kiszúrják a csónakot jaj segítség ember a vízben, hopp EURÓPAI állampolgár vagyok vízum ,egészségügyi igazolásés ,szakma tanulása nélkül...