Sokaknak nem jött be a Snowpiercer-sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnyugodtam, hogy nem csak az én készülékemben van hiba. 😊
Nem tudom miért emlékeztetett az Éhezők viadalára, mikor azt nem is láttam.
Ha a társadalomkritikai oldalt nézzük: így működik a világ, de attól, hogy valamit elnagyoltan, kiforgatva ábrázolnak, még nem lesz kőkemény társadalomkritika. Ellenben szájbarágós, demagóg. Az alaphelyzetre meg nincs mentség. És milyen színészeket sikerült megnyerni erre a viccre.
A vonat szinte istenítése mármár az új Mad Maxből a krómot, benzint, V8-at juttatta eszembe, csak ott ezt nem vették véresen komolyan.
Én pont 1-2 hete néztem meg a filmet, idáig eszembe se jutott, pont az Éhezők viadalával vélt párhuzam miatt. De végül csak azt kaptam, amire számítottam.
Nem tudom miért emlékeztetett az Éhezők viadalára, mikor azt nem is láttam.
Ha a társadalomkritikai oldalt nézzük: így működik a világ, de attól, hogy valamit elnagyoltan, kiforgatva ábrázolnak, még nem lesz kőkemény társadalomkritika. Ellenben szájbarágós, demagóg. Az alaphelyzetre meg nincs mentség. És milyen színészeket sikerült megnyerni erre a viccre.
A vonat szinte istenítése mármár az új Mad Maxből a krómot, benzint, V8-at juttatta eszembe, csak ott ezt nem vették véresen komolyan.
Én pont 1-2 hete néztem meg a filmet, idáig eszembe se jutott, pont az Éhezők viadalával vélt párhuzam miatt. De végül csak azt kaptam, amire számítottam.
a sorozat is remek, a filmet 3X néztem meg remek szorakozás, nem különben kemény társadalomkritika
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A filmben sem volt magyarázat a vonatra. Tiszta energiapazarlás amúgy. Ha a fűtést, vizet, élelmezést a vonaton meg tudják oldani, meg lehetne oldani egy fix kolónián is, csak nem kéne mozgatni a vonatot, és üvegházban még növényeket termeszteni is lehetne. Pláne, hogy a vonatot (puskáztam a Wikipediáról, a 2013-as filmbe belealudtam, nem volt egyértelmű, mi hajtja a vonatot) valami végtelen, kifogyhatatlan energia hajtja. Érted, van egy ilyen energiaforrásod, és arra használod, hogy egy vonattal tekeregsz a világban. 1982-ben egy francia képregényben ez elment még, bár a végtelen energia ilyen pazarlása szerintem akkor is faszság volt.
A Netflix csak a saját gyártású tartalmainál tudja a teljes évadot egyben kirakni vagy azokat, amiknél a jogtulajdonos engedélyezi.
Mivel a Snowpiercer nem Netflix gyártású, úgy adják, ahogy a gyártó engedi nekik.
Mivel a Snowpiercer nem Netflix gyártású, úgy adják, ahogy a gyártó engedi nekik.
a barátok köztöt többen nézik mint a netflix sorozatait?
Nem értem miért állt át a netflix is a hetente új részre. Eddig egyik nagy előnye és mellesleg az újító hozzáállásuk az volt, itt van az egész, nézd amikor ráérsz. A heti csepegtetés a HBO tévéből hozott fax beidegződése, amit a netflix először jól átlépett most meg visszalép ... barmok.
A sorozat ... hát nem tudom. Pl. elmondják, hogy a földet kinyírtuk de arról egy kumma szó se esik, mi a picsának kell vonattal körbe-körbe száguldani megállás nélkül??? Meg mondjuk mi hajtja? Értelmetlen az egész. Egyelőre olyan rohadt nagy feszültség, sztori sincs. Ha zavarja őket a farok, kapcsolják le vagy gázosítsák el és szórják ki a népet a hóra. Hameg megtartják, miért nem használják akár szolgának őket? Stb.
A sorozat ... hát nem tudom. Pl. elmondják, hogy a földet kinyírtuk de arról egy kumma szó se esik, mi a picsának kell vonattal körbe-körbe száguldani megállás nélkül??? Meg mondjuk mi hajtja? Értelmetlen az egész. Egyelőre olyan rohadt nagy feszültség, sztori sincs. Ha zavarja őket a farok, kapcsolják le vagy gázosítsák el és szórják ki a népet a hóra. Hameg megtartják, miért nem használják akár szolgának őket? Stb.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.