5
 • Zombee
  #5
  Amikor az első rész megjelent, azért elég jó volt technikailag. Alacsony gépigény mellett úgy volt szép grafikája, hogy hatalmas tereket (bár teleépítve nincsenek a pályák) és rengeteg ellenséget mozgatott meg. Ennek ellenére nem emlékszem, hogy hasonló kaliberű játék készült volna a játék motorjával. De a mozgásanimációk egyik részben sem mentek túl jól.
 • bdzsana
  #4
  Sosem volt nagy technológiai forradalmár, de annyira nem is volt lemaradva az adott korhoz, de valahogy ez a videó nekem nagyon gagyinak hatott.
  Mintha egy 15 éves rakta volna össze Unity-ben letöltött környezettel, letöltött szörnyekkel és mixamós animációkkal. Egyáltalán nem illik a környezet a szörnyekhez, mintha a környezet más bevilágítást is kapna mint a szörnyek rajta. Fura az egész, nincs semmi stílusa, tudom, hogy az előző részek is hasonló világban játszódtak, de valahogy nem áll ez nekem össze egésszé.
  Pedig nem vagyok egy hater az előző részek most is fent vannak nekem, de ez nekem már nagyon gagyi.
 • Zombee
  #3
  Ez mindig is velejárója volt a szériának. Ha átkapcsolod TPS módba, az lesz még nagyon béna. :)
 • wraithLord
  #2
  Az is szembetűnő, hogy a katona lefújja a pitypangról magokat, de rajtamaradnak. Nehéz lett volna eltüntetni róla a fújás pillanatában.
  Apró dolgok, amik sokat javítanak rajta, ha megcsinálják. Az, hogy hogy ül a bikán, az nem apró. :D
 • bdzsana
  #1
  Ha még ebbe a rövid trailerbe se tudtak normális animációt rakni akkor mit várhatunk a játéktól... Hogy ül az a szerencsétlen azon a bikán?