10
  • Sydra
    #10
    1. A "liberalis" az szocialistat meg kultur marxistat jelent, aki a szabadsag harcosanak alcazza magat.
    2. A liberalis meg olyan embert takar, aki ellenzi az eroszakot, a tulzott allami kontrollt, a magas adokat, az allami egeszsegugyet, allami nyugdijat, allami segelyeket, allami gazdasagi programokat es megengedi, hogy pl nyilvanosan tagadd a holokausztot ha te attol erzed jol magad.
    A magukat liberalisnak tartok 95%-a az elso csoportba tartozik.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2020.05.08. 17:20:55
  • duke
    #9
    A legnagyobb problema tovabbra is az, hogy a sok idiota hasznalja ezt a faszsagot, ezzel segitve a vilagcenzurat, a vilagkormany letrehozasat.
    Utoljára szerkesztette: duke, 2020.05.08. 16:05:15
  • peterx
    #8
    Szóval aki nem szereti pl. a multikultit, a korlátlan bevándorlást, a melegfelvonulást, vagy a gender elméletet akkor nyugodtan hangot adhat a véleményének Facebook-on nagy közönség előtt mindenfajta szankció nélkül? igazi(!) liberális módra nem lesznek elnyomva/törölve/kitiltva ezek a vélemények, mert szólásszabadság van, ugye? :) (mellesleg engem ez egyáltalán nem érint sose posztolok kommentelek FB-n meg sehol máshol se szinte.. viszont teljes mértékben egyetértek azokkal akiket zavar, hogy FB valahogy nem annyira "liberális" mint amilyennek hazudja magát :)
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.05.08. 15:55:16
  • Sequoyah
    #7
    Nem is az a lenyeg hogy milyen iteletet hoznak, hanem hogy a donteseket ezentul indokolni is kell.

    Az hogy eddig indok nelkul torolgettek, annak az a vege hogy a jobbosok a balos propagandat szidjak, a balosok meg a jobbos propagandat. Itt is 6bol 4 hozzaszolas ilyen, mindenfele ertelem nelkul...
    Ha van egy testulet aki szamba veszi az erveket, es egy indokokkal alatamasztott dontest hoz, az mar akkor is elindit egy konstruktiv vitat, ha amugy nem tetszik az itelet. Ennek a testuletnek ugy van ertelme, ha ez a megoldas kezdete, es nem a vege.
  • Sequoyah
    #6
    Ugy erted hogy minden olyan tartalom engedelyezett ami nem serti masok jogait, de egyebkent mindenki azt posztol amit akar? Igen, en is remelem hogy liberalis marad.
  • peterx
    #5
    Igen, ez olyan eset mintha én választanám meg a főnököm ki szimpatikus ki nem.. (egy olyan munkahelyen ami amúgy nagyon tetszik és nem akarnék lelépni csak egy főni miatt..)
  • Atisz #4
    Ja, egy CEUs Soros talpas :D
  • Cat #3
    A Facebooknak tökéletesen mindegy milyen ítéleteket hoznak. Ez csak a testület arra jó, hogy amikor Zuckerberget legközelebb elszámoltatják valamiért a szenátusban, rájuk tud mutatni, hogy "azért lett ez és ez törölve/vagy nem törölve, mert ők így döntöttek".

    Ezt a testületet nem a Facebooknak, hanem a politikusoknak kellett volna létrehozniuk. Csak töketlenek ahhoz, hogy bevállalják a döntések következményeit, mert egy határozott vélemény mindenképpen valamilyen érdeket sért.
  • peterx
    #2
    Na vajon hány jobboldali és/vagy konzervatív lesz köztük....
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.05.08. 11:02:40
  • VolJin
    #1
    A lényeg, hogy csak "liberális" tartalom maradhat...