3
 • gaszton421
  #3
  Ezek az adatok a Saturn V rakétáról eléggé hasraütéssel jöttek létre, az alacsony Föld körüli pályára 140 tonnát, (310000 fontot), a Hold felé pedig 46 tonnát tudott felgyorsítani. az a "közepes" föld körüli pálya eléggé bizonytalan, de nem is érdekes, mert soha sem használták ilyenre.

  A többi részével egyetértek, de ez a hordozórakéta soha egyetlen percig sem készült arra hogy a Saturn V-vel versenyezzen, kb annyit kell tudnia amit a Proton rakéta tudott, vagyis 20 tonna körüli űrállomásmodulokat juttassanak fel vele és az ehhez küldött személyszállító és teherszállító űrhajókat. Erre úgy néz ki megfelel.
 • t_robert
  #2
  Azért ez a rakéta még nem az igazi. Ha a 60-as évekbeli Saturn V rakétából indulunk ki. Az elvileg alacsony pályára a föld köré 100 tonnát tudott felvinni. föld körüli magas pályára 50 tonnát. a holdig meg 20 tonnát. Na nem mintha más ma használt rakéták teljesítménye megközelítené a Saturn V-öt.
 • SANTANTICA #1
  Na végre felpezsdül a dolog. Usa is kénytelen a sok kamuzás után (Obamamaki és társai) iparkodni. Persze mint mindig most is rossz irányba....lásd "űrhaderő"