3
  • mp3pintyo_sg
    #3
    Ez valami vicc? Napi szinten futok bele olyan ajánlatokba amikor egy cég/személy 3-szor is feltesz valamit az Amazon mint eladó árának 40, 50, 60%-áért. A hülye nem látja azon, hogy az kamu. Ehhez nem kell csevegni senkivel.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    "Arról nem is beszélve hogy most már ha a csalónak átutaltad a pénzt akkor tovább tudja utalni úgy egy másik számlára, mintha te tennéd. Ilyenkor a Paypal sem tud mit kezdeni"

    Azt hittem heteket kell várnia, mire megkapja Paypal-tól. :O
  • monk00
    #1
    "Számos kereskedőnél felmerült ugyanis a gyanúja annak, hogy tiltott módon, magánhálózatokon keresztül több fiókot is létrehoztak"

    Ezt nálunk is csinálják. Jófogás, hardverapro, használtalma, stb... Még youtube, és tweechen saját magukat dicsérik állprofilokról. Hamis lájkokkal, meg hamis pozitív értékelésekkel próbálnak félre vezetni. Sőt még hardveraprom. 2-3 éve olyanba is belefutottam, hogy valaki eladta az évek alatt több száz pozitív érékelésű profilját, és csak a szerencsén, meg a megérzésemen múlott hogy ne vegyenek le rólam több százezer forintot. Mert ugye aki évek alatt fent van, és egyfojtába csak pozitív visszajelzéseket kap, annak minden félelem nélkül utalsz előre. Csak hát pár olyan kérdés merült fel, amiből leszűrtem, hogy valami nem stimmel. Aztán ki is derült hogy a régi motoros megbízható profil mögött már nem ugyanaz az ember ül. Ebayen meg százszor rosszabb. Ott is ezt csinálják. Hamis profilokról, nem létező kereskedelmet fojtatnak le, látszólagosan. És így saját magukat értékelik fel pozitívan. Meg az eredeti megbízható régi tulajdonosok, jó pénzért el is adják a profiljaikat, nem törődve azzal hogy aki megveszi, az csalásra fogja majd használni. Szóval a pozitív értékelés, meg hogy valaki évek óta megbízható tagnak tűnik, még nem jelent semmit. Persze nagyobb részben azért számít az értékelés. Én csak azt mondom hogy egyre több ilyenbe lehet belefutni. Vigyázni kell, mert Paypal sem annyira megbízható már mint régen. Arról nem is beszélve hogy most már ha a csalónak átutaltad a pénzt akkor tovább tudja utalni úgy egy másik számlára, mintha te tennéd. Ilyenkor a Paypal sem tud mit kezdeni