Élőszereplős Sims és Sim City-film készül?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a Torpedóból is csináltak egy filmet, ritka nagy hülyeség lett belőle. Látványos, de baromság az egész. És ahogy írtad: egy közönséges hivatalban játszódó filmre is rá lehet fogni, hogy SimCity, de ez nem lesz attól még az. Mert ha így nézem akkor a pl. Függetlenség napja 1 részének az a jelenet sora amikor az idegenek lerombolják a fél világot az a SimCity UFO támadás katasztrófája. Tehát akkor Emerich 20 éve már berakott egy SimCity részt a filmbe 😊
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
már annyira hiányoztál. De tényleg 😊 a LEGO más téma, mert azok eleve egy sztori köré épűlnek: pl. StarWars. De egy város működést szimuláló játék... már ne is haragudj, ebből csak marhaság lehet.
Szerintem meg ezekhez az alapötletekhez nem nagy kunszt történetet írni, főleg, hogy sokszor amúgy is laza a kapcsolódás. (Pl. ott a Torpedó - harcoljunk ufók ellen rombolókkal. Ennyi.) Itt is lehet annyi, hogy van egy befolyásos városvezető pozícióban lévő ember, és ebben a minőségben ügyködik, aztán közben ufók is jöhetnek, meg mit tudom én. Rá lehet fogni, hogy Sim City...
Ööö, ez most komoly kérdés? Egy társasjátékból vagy a Legóból hogy lehet mozifilmet csinálni? Lelőjem a poént vagy kivárod a filmet és leesik?
Millióféleképpen, mert nincs történet, ezért bármit ki lehet találni. Bármit. És rátesznek egy logót. Ne legyünk már ovisak, hogy azt higgyük, hogy a brand alapján adaptálás történet átvételét jelenti...
Millióféleképpen, mert nincs történet, ezért bármit ki lehet találni. Bármit. És rátesznek egy logót. Ne legyünk már ovisak, hogy azt higgyük, hogy a brand alapján adaptálás történet átvételét jelenti...
Sims-et még megértem,abból egy család regény is lehet. De egy város szimulációban mi a fenét lehet élőszereplőssé tenni? Agybaj a köbön. De én nem állnék itt meg: 7up Spot, esetleg egy Supaplex, vagy az elődje a Boulder dash élőszereplővel.. :|