8
 • CrazyAchmed
  #8
  Ebből látszik, hogy mennyire különbözőek az ízlések. Nekem pl. pont hogy a játékmenet idiotizálása adta el az originst/odysseyt nekem, és ezért rendeltem elő a valhallát is. Nekem kikapcsolódást jelent esténként az a fél óra, és mégis tartalmasabb mint egy sima lövölde. Számomra ez a kellemes középút, és mivel mostanában már nagyon kevés időm van játszani, ez a megfelelő. Ennek megfelelően el is leszek vele hónapokig.
 • takysoft
  #7
  Megvettem az Origins-t is és a Odyssey-t is, de ha ez nem jön Steam-re még, akkor ezzel bizony várunk kicsit.
 • Ender Wiggin
  #6
  Ahogy ugh mondta, a játékmenet idiotizálása lehet, hogy számodra újításnak tűnhet, de a sztori, az AC valódi sztorija semmit sem kapott a Desmond-vonal után (sőt, el is tűnt). Azóta csak ugyanazt adják más háttérrel. Az Origins megvolt (az Odysseyt csak megvettem, de félek elkezdeni), 200 óra alatt meglett az összes achievement, amiből volt pár agyfasz is. És az a rengeteg grind, hülye szintrendszer, béna boss fightok, idegesítő karakterek, ismétlődő mellékküldetések csak bosszantásnak jók. Csakis leárazva szabad az ilyet megvenni...mégha a grafika gyönyörű is és Tour elég eredeti ötlet.

  Mindazon által a Digic megint baromi jó trélert csinált. Csak hiányzik Woodkid, mert a zenék azóta elég langyos fosok.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2020.05.11. 21:43:29
 • Evoluti0N
  #5
  :O
 • ugh
  #4
  Azokra a csodalatos ujitasokra gondolsz, hogy 3 ora kb a sztori meg 30 ora grind, hogy ne fordulj fel lepten nyomon?
  Hogy x orakat gyujtsel 100 tonna vasat meg fat, hogy egyel tobb nyilat vihess magaddal, mikozben az ellenfeleknek vegtelen, dardajuk nyilvesszojuk van?
  Hogy a feled rohano felmeztelen romai labon kihord az arcaba tuzott harom nyilvesszot , meg egy dardat a mellkasaban majd egy utessel kivegez mert beletettek ebbe a jatekcsodaba a jatekipar jumpscare-jet, a szintrendszert amit meg tul is toltak allat modjara hogy ne tudd vegigjatszani 3 ora alatt?
  Az a romai akit az elejen legyaktal, a palya tulsofelen egy radobott atomot kibir?
  A balliszta nem froccsenti szet mert amikor ralottel 2-es szintu voltal o meg 10?
  Igen teljesen elter az ac jatekoktol.
  Egy grindolos onismetlo kibaszott unalmas zombi hulyegyerekeknel valo bugyuta rpg foshompoly lett az amugy eddig se tul kidolgozott es acelos gameplaybol.
  Azaz, hogy csinaljunk szarbol hig fost esete.
  Egyedul a grafika es az atmoszfera volt jo.
  A tour er nemi penzt mert tenyleg erdekes itt ott a sok kiirt info miatt, de maga a jatek egy bugyuta gyoparsag.
  Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.05.04. 22:33:01
 • Evoluti0N
  #3
  Origins vagy az Odyssey megvolt? Rengeteget újítottak a játékon. Mostanra egy open world akció RPG lett belőle, ami néhány dolgot leszámítva teljesen eltér a régi AC játékoktól.
 • Savaran
  #2
  Nem igazán
 • Ender Wiggin
  #1
  Az AC sztorija a III-asban végetért. Azóta csak rókabőr, ismétlődés, csak a keret más.