6
 • Tank84
  #6
  ok, sdd-k kuka, vissza a merevlemezekhez.
 • mumoka 2012
  #5
  azért lesz gyorsabb mert a felét törli automatán a maradékkal megy simán elbír már.
 • Celeborn
  #4
  És mikor orvosolják végre azokat a hibákat amik kezdetektől fogva a rendszer sajátjai és rengeteg fórumon panaszkodnak miattuk. Pl. a képernyő felső pár centijén néha nem érzékel a windows (vannak átmeneti kerülő megoldások, de rendes megoldás nincs), néha a start menü kihal (explorer.exe újraindítása segít), néha nem lehet VPN-re csatlakozni csak gépházból, mellékesen az se lenne rossz ha végre tennének egy abc rendezést a VPN listára, mert nekem a 25 random rendezett VPN kapcsolatomban megtalálni ami éppen kell, elég macerás. És még sorolhatnám. Ezek olyan alap dolgok amit az alap kiadásnak tudnia kellett volna. De már megjelent egy halom nagy frissítés, de a hibákkal valahogy nem akartak még foglalkozni.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #3
  Nalam indexeles le van tiltva. Na ez aztan az eget rengeto ujitas. Csak nehogy megvaltoztassak a nevet es ne lehessen megtalalnin a Services.msc-ben. (Prefetch-el ez tortent)
  Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2020.04.29. 15:48:11
 • quatlander
  #2
  Ezek zsenik...
 • mortep
  #1
  Ezt úgy adják elő, mintha valami baziúj feature lenne, pedig már rég meg kellett volna lépniük és ez még mindig nem elég. HDD-s gépeknél elég gyakori a 100%-os lemezhasználat "üresjáraton", ami gyakorlatilag használhatatlanná teszi az eszközt.

  Tessék szépen tessék utánanézni még a telemetria-, a windows update- és az antimalware szolgáltatásai mennyire veszik igénybe a merevlemezt, s akkor majd talán joggal mondhatjuk, hogy örvendhetnek a felhasználók (az ssd-sek is, mert csak azért mert rendelkezésre áll a nagy sávszélesség, nem azt jelenti hogy maradéktalanul fel is kell használni azt).