4
 • Tetsuo
  #4
  Ez már az elején látszott.
 • Palinko
  #3
  Na ez az, de régen is azért túlgondoltak pár dolgot és túl drágán szerették volna árulni, ma még csak a túlgondolás sincs benne. Kb egy egyszerű kanalat is fel lehetne dobni és ha olyan a marketing akkor pénzelnék, valami szép polírozott ezüstbevonat aminek tudott baktériumölő hatása van belül kemény fém, klasszikus forma 1 kis csavarral, fa dobozban szivacson érkezne, már látom is a napfényt megcsillanni a kanálon a marketing videóban 5 ember elmondja hogy még a müzli is finomabb ezzel és kb adják is a pénzt.

  Lehet azért van mert az emberek olyasmit nem szívesen pénzelnek amit nem értenek vagy én nem tudom.
 • gombabácsi
  #2
  régen órákat töltöttem a KS vagy indiegogo nézegetésével, mert találni lehetett érdekes, ötletes dolgokat.
  ma fél napot nézem akkor se nagyon találok semmit.
 • Palinko
  #1
  Nem is baj, nagyon ráfér a kickstarterra a megtisztulás. Én akkorát csalódtam benne, mindenki azt gondolta hogy az innováció egyik melegágya lesz és olyan emberek jutnak pénzhez akik máshol nem jutnának és milyen nagy fejlesztések lesznek hogy meredekebb projektek is kapnak majd lehetőséget a megszületésre.

  Erre fel mi lett, indult a fund my life dolgokkal, mostanában meg marketingesek melegágya az egész. Jól van nem azt mondom épp semmi hasznos nem lett mert pár játék pl ott kapott tőkét és jók lettek de abból is van pl olyan mint a star citizen ami inkább fund my lifera hasonlít :D Amúgy mik szoktak vezetni? Múltkor is valami bicska, 0 innováció, most is tepsi, spirálos mobiltöltő ami kínában már biztos sok sok éve van csak nem elterjedt, termosz meg ilyen világmegváltó találmányok vannak tényleg :D Azt az kap pénzt aki szét tudja spamelni elég helyre meg megyőzőbb a marketing videója egyáltalán nem számít hogy mekkora ötlet. Sok minden teljesen hazugságra épül és meg sem építhető a dolog vagy meg sem akarják, csak elkölti másra a pénzt és mondják hogy jaj befuccsolt. Szóaval szerintem nagyon is jót tesz a kickstarternek egy válság