12
  • Sequoyah
    #12
    O csak a tizedet tulajdonolja a cegnek.
  • IXEMGabeo
    #11
    es naluk dolgoztam 6 evet...egyedul annyi haszna volt, hogy megszedtem magam a sporolos eletmodomnak koszonhetoen
  • chris0000
    #10
    igaz, én is Jeff Bezosra gondoltam elnök-vezérigazgató-ra… üdv.
  • Sequoyah
    #9
    Az amazon tulaja az tobb ezer reszvenyes. A CEO pedig lehet a legnagylelkubb ember a vilagon, a reszvenyesek penzevel nem jotekonykodhat, azzal el kell szamolni, mert profitot igert.
    A sajat vagyonabol jotekonykodhat, de a dolgozokat nem a sajat vagyonabol fizeti.


    Az Amazont meg azert csesztetik mint cegek, mert mindenhol a helyi torvenyeknek megfelelo juttatast adja. Mint sok mas ceg, tegyuk hozza, de ok hiresek es konnyu rugdosni oket. Ha szarok a munkavallaloi szabalyok, akkor talan az allamnak kene a torvenyeket rendbeszedni.
    Az adott esetben, Franciaorszagban, viszont hiresen tulsalgosan erosek is ezek a szabalyok, es az Amazon meg is felel nekik.
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2020.04.17. 19:14:18
  • chris0000
    #8
    nem jelent gondot az amazon tulajának...eddig +20M-ot keresett a vírus miatt...
    jah és az "M" nem millió! állítólag ő a leggazdagabb ember a világon!
    kérdés, h az emberekkel mi lesz!? üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.04.17. 18:18:36
  • Archenemy
    #7
    Ja ja sokkal jobb ha ezt egy kórházi intenzív ágyon csinálják a nővérkék az adómból.

    Bocs de az öregeket, ha már a hozzátartozó nem akarja ellátni, akkor lesz szíves berakni egy idősek otthonába. Igaz az pénzbe kerül, nincs "ingyen", mint a kórház. Persze tény hogy az egyszerűbb, berakni a kórházba ingyen és felvenni a nyugdíját meg lakni a lakásában.
  • BrockSamson
    #6
    Ebben a kommentben annyi hulyeseget irtal, hogy kar elkezdeni elemezni. Ne adja az isten, hogy egyszer majd egy halalos beteget kelljen apolnod otthon: etetned, pelenkaznod, es nezned, ahogy szenved, mert meg gyogyszert sem adhatsz neki, mert nem vagy orvos. Es ezt 0-24-ben.
  • pakeszke
    #5
    baromka ne zavarjon hogy 30 evesek is belehalnak a virusba, aztan meg a most felszopogatott oregeid igy is ugy is belehalnanak, csak magukkal visznek par 30 evest is, hiszen foglaljak helyettuk az agyat
    mert amit te irsz az ezt jelentene...
  • pakeszke
    #4
    lenne arra lehetosege hogy egy aktualis munkaszerzodessel rendelkezo munkavallalonak fizetes nelkuli szabit adjon a franciaknal?
  • Trucker39
    #3
    Az egy másik országra jellemző, hogy hagyja támogatás nélkül a dolgozóit. Közben nyomatja a - zártkörű - operatív törzs tájékoztatón, hogy védjük meg az idősebbeket. Közben meg az ápolásra szoruló öregeket meg kiteszik a kórházból. Amúgy jól van ez így, hiszen ebben a birka országban ezt is simán benyelik a népek.
  • lammaer
    #2
    Általában tényleg az, de azért a "5 napra hazaküldte a helyi dolgozóit. A vállalat erre az időszakra is mindenkinek teljes fizetést ad." nem a fillérbaszás iskolapéldája :)
  • PLaci #1
    Nem csodálkozom, az Amazon híresen fillérb*szó cég.