5
  • AcsMarci
    #5
    Ők csak kormányoknak adják el....ezen hatalmasat röhögtem.
  • Tank84
    #4
    facebook csak extra exploit-ok után kutatott... :D

    Vajon hugyan csinálja a Pegasus iOS esetében a hacket? SIM Java-ás rendszeren keresztül? Vagy csak egyszerűen exploit amit senki sem ismer? Valaki?
  • gosub
    #3
    Rossz a cím. Helyesen 'A Facebook kémprogramban további kémprogramot akartak alkalmazni'. Persze mindenki nyugodjon meg, ez a legtávolabb áll cukorhegyéktől, ők ilyet azóta se...
  • Kryon
    #2
    Nem lennék meglepve, ha a saját pénz is a felhasználók utáni kémkedés céljával készülne. Mondjuk mert azon keresztül még pontosabban feltérképezhetnék a vásárlási szokásokat. Az adat az új olaj, nekik pedig a világ minden adatára fáj a foguk. Nem kizárt, hogy a nem túl távoli jövőben ez már gyakorlatilag egyet jelenthet a világuralommal úgy, hogy még csak hadsereg sem kell majd hozzá.
  • kvp
    #1
    Az izraeli termek egy spyware. A facebook is ilyet keszitett, tehat ertheto, hogy valahogy szerettek volna megszerezni a technologiat, hogy nekik ne kelljen elkesziteniuk. Az izraeli ceg pedig ugy reagalt, ahogy a torvenyeik szerint kell, tehat nem adta el olyan csoportnak a technologiat, akik nincsennek benne az allamilag engedelyezett vevok listajaban. Ilyen korlatozasok egyebkent a nato tagallamokban is vannak.

    ps: A facebook ha tenyleg ilyen dolgokat akar csinalni, akkor sajat penz kiadasa mellett most mar a sajat fegyveres erore is kolthetne valamennyit, akkor talan komolyabban vennek oket mint jovendo vilagkormanyt...