Windows 10 - átláthatóbbak lehetnek a frissítési értesítések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hackintosh forever
En mar feladtam lassan masfel eve, at tertem macbook osx-re (azt legalabb azert nem tudom mert meg nem szoktam meg :-) Az egeszet de jobb lesz!
Pedig regi MS voltam meg floppyrol telepitettem a Dost es vegig mentem az osszes letezo Windowson, a Win10volt ami miatt vege lett!
Pedig regi MS voltam meg floppyrol telepitettem a Dost es vegig mentem az osszes letezo Windowson, a Win10volt ami miatt vege lett!
Az abandonware ..
gondlom azzal, hogy ClassicShell nem mondtam neked újat 😉
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Viszont ez így nagyon gány, valamit csináhatnának vele. A Control Panel már azóta Control Panel, amióta létezik olyan, hogy Windows, nem kéne egy az egyben kukázni. A Settings (Gépház) sem teljesen szar, valahogy ötvözhetnék a 2-t, ha már mindenáron újítani akarnak.
De ez valami katasztrófa, hogy valamit csak innen, valamit csak onnan lehet elérni, valamit meg mindkét helyről...
De ez valami katasztrófa, hogy valamit csak innen, valamit csak onnan lehet elérni, valamit meg mindkét helyről...
"egységesebb lesz a Windows 10 Start menüje"
Ha ez microsoftul azt jelenti, hogy kivezetik a jól bevált win7-es control panelt, ahol részletesen minden beállítható és működik a jobb klikk menü is, akkor nagyon-nagyon kiakadok az MS-re... egyszerűen hánynom kell a blafasz win10-es menürendszertől, ég és föld a különbség a kettő között
Ha ez microsoftul azt jelenti, hogy kivezetik a jól bevált win7-es control panelt, ahol részletesen minden beállítható és működik a jobb klikk menü is, akkor nagyon-nagyon kiakadok az MS-re... egyszerűen hánynom kell a blafasz win10-es menürendszertől, ég és föld a különbség a kettő között