45
  • TokraFan
    #45
    Javarészt egyet kell értenem...
  • morguldae
    #44
    Nem is értem, például a youtube gyakorlatilag alapvetően csak egy tárhely szolgáltató! Vajon mi a fene köze is van ahhoz amiket az emberek feltöltenek a szervereikre!? A youtube megadja a lehetőségeket, hogy tárold náluk a videóidat. Miért is kéne egyáltalán ellenőriznie, hogy mit is akarsz azzal a videóval mondani!? Semmi köze hozzá! A helyet és a lehetőséget biztosítja bárkinek! Röhejes felelősségre vonni egy tárhely szolgáltatót azért mert valaki valahol a világban feltölt hozzájuk egy videót! A szervereik meg amúgy is ott vannak ahol vannak, mi köze egy másik országnak hozzá, hogy valahol egy országban mik vannak a szervereiken. Max annak az országnak lehet köze hozzá ahol tárolják a tartalmakat! Szóval Magyarországnak semmi köze hozzá, ha csak nem magyar szervereken vannak! Szánalmas, hogy termelés nincs már semmi az országban, csak az adókból az emberek lerablásából meg a tolvajlásból akarnak államot fenntartani. Nem külföldre kéne termelni a hasznot, külföldi cégeknek fos autók gyártásával hanem saját gyárak üzemek kellenének, meg gyártani valami terméket, meg munkát adni értelmes bérekért a magyar embereknek. Dolgozni senki nem akar csak a pénz kéne mindenkinek, oszt akkor lopjunk adók néven meg bírság néven, meg osszuk az állami pénzeket haveroknak! Ha meg mindez nem elég próbáljuk lenyúlni a külföldi cégeket, mert a tolvajlás sosem elég! Persze mindez nem az emberek hasznára hanem csak egyesek meg a haverjaik hasznára! Undorító már ami ebben az országban folyik! Miközben az emberek meg nincstelenek és éheznek!
  • noland
    #43
    Ok, de nem állítottam, hogy a fizetős arab nem lehet bűnöző, csak maximum más szinten játszik. Nem fog kirakatokat betörni vagy autókat gyújtogatni, és demoralizálni. És igazad lehet, hogy ez direkt van ingerküszöb alatt tartva, mert van benne sumákság ill. az általad említett Nemzetközi Beruházási Bank is, ha a kapcsolati tőke összehozására is szolgál, benne van a magyar állam is. Ha jól játszanak, nyertesen is kijöhetnek. Más országokban is ez mehet, de ezt így nyilván nem lehet megetetni az átlagemberekkel, kellenek a jól megjegyezhető és igazságra mutató címszavak. Szóval szerintem nem mi vagyunk a propaganda elsődleges célközönsége.
  • TokraFan
    #42
    Az a baj, hogy a hivatkozási alap hazugság! Ha vallási/kultúrális problémája lenne orbánnak, akkor semmilféle arabot nem engedne be. Aki fizet, az is az arab kultúrát hozza magával, ráadásul az, hogy van pénze, még nem jelenti azt, hogy nem bűnöző, sőt! Vagyis biztonsági szempontból sem jobbak semmivel attól, hogy fizettek.
    Aztán ugye nézd meg, hogy kiket engedtek be a kötvény égisze alatt (pl. az orosz hírszerzés egykori vezetőjének családtagjait, vagy Aszad Szír diktátor legfőbb bizalmasát, és számos olyan embert, akik offshore országokon keresztül moshatták tisztára magukat). Hatványozottan nagyobb nemzetbiztonsági kockázat volt a letelepedési kötvény, mint az EU kvóta. Én jobban aggódom amiatt is, hogy ide telepítették a Nemzetközi Beruházási Bankot, amit a magyar hatóságok sem ellenőrizhetnek, a bank alkalmazottai és azok családtagjai diplomáciai mentességet élveznek, érinthetetlenek! Nem nehéz átlátni, miféle visszaélésekre adhat ez lehetőséget. Beszédes az is, hogy a Bank tagjait egytől-egyig a volt Szovjet birodalomhoz tartozó országok alkotják, az Oroszoktól kezdve, Kubán át, Vietnamig és persze Magyarország is tagja, holott ebből a "szervezetből" a rendszerváltást követően már kiléptünk. Sok szakértő orosz kémbanknak tartja őket, mivel a vezetőjének szülei "híres" KGB-sek voltak. Sokkal durvább játék megy a háttérben, mint az a pár arab, akit ide akartak hozni, jelzem ismét, én sem akarok itt látni őket! De az orosz befolyás kicsit jobban aggaszt.

    Egyetértek a határzárral, csak ne nézzenek hülyének a nemzeti és vallási hazug propaganda baromságokkal.
  • noland
    #41
    Igen, ez a letelepedési kötvény szerintem is necces. Mindenesetre öröm az ürömben, hogy az érte letett pénz óvatosságra sarkallhatja az ide érkezőket. Mint mikor megveszel egy drága terméket, vigyázol rá, nem kukázod ki egyből. Az így ideérkezőknek is drágább egy esetleges kiutasítás.

    A másik, visszatérve az 1200 arabra, én azt hiszem ez a mézesmadzag, ennyi sose lenne elég, ez lenne a belépő és a vesztünk. Mint a kismalacos mesében, csak a lábamat hadd dugjam be, mondta a farkas..


    Utoljára szerkesztette: noland, 2020.04.11. 09:38:12
  • noland
    #40
    Vicces vagy. Az amit írok igaz, azért, hogy te fordítva látod nem jelenti azt, hogy én ülök fordítva a lovon...

    Szereptévesztésben vagy, sose voltam komcsi, viszont a libsik előszeretettel közlekednek a komcsik farvizén. Te merre tartasz? Nehogy meghasonulj magadban!

    Amúgy az ember sok mindent nem tehet meg, ami a társadalom érdekeit nem szolgálja, soroljam?
  • Sydra
    #39
    "Sajnálom, de ha te nem érzed komfortosan magad, nem biztos, hogy a többségnek kell miattad megváltoznia."
    Attól hogy megfordítod amit írok az nem lesz ugyanúgy igaz is. Én komfortosan érzem magam és békén hagyok mindenki mást is, csak azt nem akarom hogy az ilyen embergyűlölő komcsik mint te kitalálják, hogy mit olvashatok el meg mit nem.
  • TokraFan
    #38
    Tök jogos, más kultúra, csak egyet felejtesz el -meg mások is-. Ha fizetnek, akkor jöhetnek! Vagyis felejtsük már el a buta agitpropot a vallási meg kultúrális, és nemzeti maszlaggal. Javaslom utánanézni, mennyi arab érdekeltségű cég fektet be hazánkban -adott esetben a kormány támogatásával, de minimum nem gátolják- és küldik ide a rokonaikat, munkatársaikat. Ezen felül, rengeteg lakást vásárolnak, és ott van Rogán Pötyi kis biznisze a letelepedési kötvényekkel, amivel hatványozottan több arab meg kínai és Szír jött ide, mint amit az EU el akart osztani (kb. 20.000 kötvényt adtak el, mely a velük költöző családtagokra is vonatkozott). Ezzel együtt én sem akarok itt túl sok arabot látni, de aki azt hiszi, orbánt alap szinten is érdekli, hogy Te kivel élsz itt együtt, az k*rva nagyot téved és sikeresen benyelte a propagandát (mint alább a kiabálós gyerek)! Ez nem a kultúráról és a rasszról szól, hanem megint csak a pénzről. Eszet használni, tájékozódni!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.04.10. 21:49:15
  • noland
    #37
    És megkérdezhetlek a nagy tudásod szerint mi az az idegen népesség százalékos aránya a társadalomban ami még nem generál általános problémákat? Csak, hogy te is megértsd a gettósodásra gondolok! :D

    Azt is megkérdezném, mert a nagy tudású kijelentésed nem volt egyértemű számomra: Neked ez valami hobby vagy perverzió, hogy az Alföldre akarsz arabokat telepíteni ?

    Remélem világosan tettem fel a kérdésem, és nem fogsz túlságosan belebonyolodni. XD
  • cateran
    #36
    Ezt igy eldontotted? Az arabok nem kepesek magyarok kozt elni? Jesszusom....D meg ha igazad is lenne (holott netto baromsag foleg, mert mar eleve rengeteg arab szarmazasu el Mo-on, de azert is mert a kozel-keleten nem csak arabok elnek, sot) akkor is melyik reszet nem erted az elozo kommentem ezen szakaszanak:"fogsz 1 kiurult falut es betelepited oket"? Melyik szo tul bonyolult?
  • noland
    #35
    Azt mindig elfelejtik mondani, hogy az az 1200 ember (arab) teljesen alkalmatlan a magyarokkal való együttélésre. Az, hogy a németek mit csinálnak az az ő bajuk. A kínaiak más tészta, szóval nem csak pézkérdés...
  • noland
    #34
    Nem mondasz igazat, mert azt sem tudod mi az az álhír, igaz? És nem magamról beszéltem, hanem azokról akik bárhol, bármit bevesznek és rágás nélkül lenyelik. Aztán jönnek ide hőbörögni, hogy diktatúra, meg már semmit nem lehet megtenni. Sajnálom, de ha te nem érzed komfortosan magad, nem biztos, hogy a többségnek kell miattad megváltoznia.
  • cateran
    #33
    "Szerinted az eu központi szervei nem gyakorolnak nyomást Magyarországra, hogy fogadja be azokat, akiket a lakosság NAGYON nem akar a saját lakókörnyezetében látni?"

    Ettol mindig kicsit ideges leszek..1200 emberkerol volt szo, ugy, hogy pl a nemetek hatvanyozottan tobbet fogadtak be...hatvanyozottan! 1200 ember...fogsz 1 kiurult falut es betelepited oket...De persze az ukranokat lehett hozni orrba-szajba a szavazashoz (meg romanokat), a kinaiak johettek ezerszamra, hiszen FIZETTEK es hat a penz a zisten...
  • Sydra
    #32
    Nekem 100%-os kontrollom van a facebook meg a google felett. Az állam ezen csak és kizárólag rontani tud. Azt hogy te nem boldogulsz az életben azt nem az államnak kell jóvá tenni mindenki más kárára.
  • robgros
    #31
    Igen, kellene, csak egyszerűbb és kényelmesebb módi, ha inkább egy 'vezérkost' követ a tömeg.
  • TokraFan
    #30
    "Minden NORMÁLIS ember a saját tapasztalataiból indul ki, azokat rendszerbe foglalja,"

    Nem, minden normális ember először tanul, azután pedig a tudására alapoz (vagy abból indul ki, ha neked úgy jobban tetszik)! A saját tapasztalatod az lesz, hogy a Nap kering a Föld körül, aztán meg mégsem.
    A többi marhaságodra nem kívánok reagálni, mert egyrészt köze nincs ahhoz amiről itt szó van, másrészt sok kérdéseddel nyitott kapukat döngetsz, harmadrészt, összefüggéseiben egy értelmetlen zagyvaság. Maximum tanácsot tudok adni: a sok buta konteós, hergeléses marhaség helyett inkább tanulj hiteles anyagokból, forrásokból! És nem árt használni az eszedet is, hogy tisztuljon a kép. Jót tesz az agynak és jót tesz az idegeknek is.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.04.10. 00:09:16
  • gabi89
    #29
    Ennyi sületlenséget... A legfontosabbat így is kihagytad, mégpedig, hogy Soros tehet mindenről IS!
    Jól sejtem, hogy a híreket fölég a köztévé,Origo,Hírtv és társain nézel,olvasol?
    Utoljára szerkesztette: gabi89, 2020.04.09. 22:50:45
  • wraithLord
    #28
    De kellene, eltaláltad a problémát.
  • halgatyó
    #27
    Miért, szerinted nem némítanak el, nem cenzúráznak, sőt nem itélnek börtönre embereket a "szabad" NYUGATON vélemény-nyilvánítás miatt?
    Tudod az a baj a hozzád hasonlókkal, hogy még azt is letagadjátok, amit naponta látunk a saját szemünkkel, ezután elvárjátok, hogy azoknak a sajtótermékeknek higgyünk, amelyek pont az ellenkezőjét hazudozzák, mint ami tapasztalunk.
    Minden NORMÁLIS ember a saját tapasztalataiból indul ki, azokat rendszerbe foglalja, és ezt követően, ezek alapján dönti el, hogy melyik sajtónak higgyen. Ugyanis kétféle sajtó (média) van: a hazug média, és az igazmondó média.
    A hazugaljas média hívei (agymosott birkái vagy személyes érdekből hazudozói) jellegzetessége, hogy lehülyézik a velük egyet nem értőket, meg konteóznak ezerrel.
    Hadd tegyek fel neked pár kérdést:
    -- Szerinted helyes-e az az alapelv, hogy az szüreteljen, aki ültetett? Helyes-e, hogy idegenek milliói ÁRASZTJÁK el Európát?
    -- Szerinted az eu központi szervei nem gyakorolnak nyomást Magyarországra, hogy fogadja be azokat, akiket a lakosság NAGYON nem akar a saját lakókörnyezetében látni?
    -- Szerinted helyes és demokratikus, hogy olyanok jönnek tömegesen Európába, akik gyűlölik az európai életformát? Akik átkozott undorító öltözködést, borzalmas szokásokat erőszakolnak mindenkire? Akik csak addig csendesek, amíg kisebbségben vannak, de ahol többségbe kerülnek, onnan elmenekül minden normális európai?
    -- Szerinted normális az, hogy nők csiklóját kivagdalják? Vagy ennek a tényét is tagadod?
    -- Éltél te már Magyarországon olyan faluban, ahol a cigányok alsó rétege miatt ellehetetlenült az élet, megszűnt a vagyonbiztonság? Beszéltél te már olyan cigánnyal, aki úgy hazudott, mint a vízfolyás? És olyannal is, aki nem?
    Melyik csoport van többségben?
    -- Ki tudod-e számolni, hogy ha két nagyon eltérő népcsoportot erőszakkal összekevernek, akkor a sokkal szaporább mennyi idő múlva kerül elsöprő többségbe?
    -- Felhívnám a figyelmedet például a Belgiumban évszázadok óta létező flamand-vallon ellentétre, amely a történelemben többször is erőszakhoz vezetet már?
    PEDIG EZ A KÉT NÉP ALIG-ALIG TÉR EL EGYMÁSTÓL! A MOST EURÓPÁBA ZÚDULÓK IRTÓZATOS MÉRTÉKBEN JOBBAN ELTÉRNEK! Nagyon mások, és nagyon erőszakosabbak, minmt bármelyik európai nép!
    Akkor te azt várod, hogy Európában békesség lesz? Nem vagy te lázas?
    -- Bizonyára te is hallgattad/olvastad a globalista ellenzékünk szólamait amelyekben Orbánt gyalázták egyfolytában.
    ÉN SEMMILYEN KONKRÉT, SZÁMOMRA ÉRZÉKELHETŐ tapasztalattal se rendelkezek azokról az ÁLLÍTÓLAGOS "borzalmakról", amelyekkel Orbánt vádolja az ellenzék. SEMMI KORNKRÉTUM, CSAK ÁLTALÁNOS DUMÁK, de azok ezerszer, unalomig.
    Légy szíves, valami konkrét adatot is ideírni, hogy mi a bajod Orbánnal?
    Tudod te, hogy ki akar itt diktatúrát?
    -- Az, aki a készpénz eltüntetésén ügyködik (ezek vannak beépülve ebbe a kormáényba is)
    -- Az, aki egyfolytában nyomja a környezetvédelmi ÁLARCBA bújtatott aljas hazugságokat, és erre alapozva évről évre, évtizedről évtizedre rohasztja az életminőségünket! És még azt is elvérja, hogy tapsikoljunk a leírhatatlan aljas hazugságaikhoz: a levegőszennyezettség hantához, az autósok egyre fokozódó kitiltásához, a városok autóellenes átépítéséhez, a fizetőparkolás m,egőrült terjedéséhez, az eu-diktatúra 95 gramm/kilométer kibocsátás korátozásához, amely már most is TELJESÍTHETETLEN, de tovább akarják csökkenteni 64-ig, ami őrület!
    Sorolhatnám még órákig, de a magadfajtákról úgyis lepereg.
  • robgros
    #26
    És muszáj valakinek mindenáron apaként működnie? Nem kéne ehelyett a társadalomnak lassan a 21. századhoz igazodni?
  • noland
    #25
    Végre lesz valami minimális kontrol a gigacégek felett. Mivel rengetegen képtelenek belátni a saját jól felfogott érdeküket, kiszűrni a fake news t, megkülönböztetni a tájékoztatást az uszítástól és ignorálni ezen oldalak cenzúráját, az államnak is lépnie kellett. A többség érdeke domináljon. Nem győzöm naponta a FB on letiltogatni az embereket akik a sok zagyvaságot , hazugságokat elhiszik és postolják amik ott keringenek. Jó lenne ha erre valamiféle fék kerülne, ha az állam ezt bevállaja hát legyen.
  • wraithLord
    #24
    Lehet ezt úgy is nézni, hogy nem bukott az, csak meghalt Kádár apánk. Most végre van másik...
  • robgros
    #23
    De ha az kell, ami a bukott rendszerben volt, akkor mégsem tanult belőle a jónép.
  • TokraFan
    #22
    Úgy valahogy...
  • wraithLord
    #21
    Dehogynem tanult, hogy ez kell neki. A rendszerváltás óta ez megy, csak Orbánnak sikerül tökélyre vinnie. Ugyanaz a szar vörös helyett narancssárgás árnyalatban. Maradhatott volna vörös is, mint '89 előtt, csak azt "ekurtuk, nem kicsit, nagyon"... Most az ellenzékből asszisztálnak hozzá.
  • lac coo
    #20
    Van baj ....
  • Sydra
    #19
    Ez az életképtelen kisgyerekek és az öntudatos h*lyék országa. Nem hiába épít Orbán kádárizmust, mert látja, hogy a népnek ez kell. Nem tanult az ország semmit az elmúlt 70 évből.
  • gombabácsi
    #18
    ezt nemrég csináltam, orbán letiltja, meg jön a TEK? :D
    https://www.youtube.com/watch?v=McCJCrL7OMI
  • cateran
    #17
    Tegye fel a kezet, aki szerint nem sajat celokra fogjak ezt alkalmazni.....
  • TokraFan
    #16
    "DÖBBENETES: egyes nytugati országokban már letöltendő börtön (!!!!) jár egy vélemény leírásáért a facebookra..."

    Inkább az a döbbenetes, mennyire tájékozatlan vagy és milyen szinten nyelted be a konteókat. Kicsit kevesebb Világpanorámát kéne nézned.
    Nyugattal van bajod? Akkor nézd meg, mi megy Kínában, Oroszországban, Észak-Koreában (és még sorolhatnám), aztán majd utána beszélgessünk.
  • TokraFan
    #15
    Egyél kevesebb hülyebogyót, mert láthatóan ártalmas az agykapacitásodra. Ha van neked olyan egyáltalán.

    lammaer
    +1
    Azok éljeneznek, akik maguk is segg hülyék a technológiához -és alapvetően bármihez-, ezért az államtól várják a megoldást. Ez csak a nemzeti cenzúra része lesz, másra nem jó. Gyerekeket védeni biztosan nem. Gyerekeket a szülő tudja megvédeni, persze csak akkor, ha 1bitnél bonyolultabb agyszerkezettel rendelkezik, ami hazánkban nem általános.
    A miniszterelnökünk pl. egy digitális analfabéta, pár éve még egy SMS-t se tudott küldeni.
  • Rotary #14
    Hatalmas igazságok!
  • halgatyó
    #13
    Lammaer: az állam csak mostantól csinálná. VALAKIK pedig már évek óta cenzúráznak, börtönnel (!!) büntetnek, fenyegetőznek, fasisztáznak olyan embereket, akik becsületesek, és féltik a jövőjüket, az életüket, a vagyonukat a fékezhetetlenektől.
    A média = hatalom. Akár tetszik akár nem, ezt ki kell mondani. Amire most az állam készül, azt arctalan magá hatalom és más államok már régóta csinálják, csak azok az ellenkező irányban. Évekkel ezelőtt Mürkül sok tímillió eurós büntetésekkel fenyegette a facebookot, ha a POLKORREKTSÉG "elvei" mentén nem hajlandó cenzúrázni.
    És akkor senki sem foglalkozott azzal, hogy húú hát mindenki maga döntse el, hogy egy tartalom helyes-e ... MEGMONDJÁK ők, hogy helyes-e, a polkorrektség szerint.
    Mert a média a tömegek gondolkodását MEGHATÁROZÓ tényező. A hatalmi ágak szétválasztásának megfogalmazói kihagyták ezt a 4. hatalmi ágat, pont a legnagyobbat.
  • halgatyó
    #12
    Ez már nagyon időszerű volt. Azok után, amit a facebook már hónapok-évek óta művel. És ami újabban a youtube-on is elkezdődött.
    Lassan fokozatosan szoktatnak hozzá minket a háttérből CENZÚRÁZÓ arctalanok, hogy fogadhuk el, hogy a normális gondolkodás a bűn és az abnormális legyen a norma. Hogy fogadjuk el, hogy a bűnözők "jogai" előbbrevalók, mint a becsületes embereké. Hogy fogadjuk el, hogy NE AZ SZÜRETELJEN, AKI ÜLTETETT. Hogy mindenkinek joga van bemenni mindenhová (kivéve persze az ő területükre).
    Ezek a nemzetközi térből DIRIGÁLÓ (és közben demokráciáról hazudozó) arctalanok a mostani kormányt vádolják diktatúra kiépítésével, miközben PONT ŐK AZOK, akik cenzúráznak, sőt ami DÖBBENETES: egyes nytugati országokban már letöltendő börtön (!!!!) jár egy vélemény leírásáért a facebookra...
    Engem kb. 1 hónapja kezdtek letiltogatni a youtube kommentszekciójáról, mert nem tetszett a véleményem. Most már egyáltalán nem tudok hozzászólni (a fosbúkon nem vagyok fenn és nem is leszek)
    Utánanézegettem, és kiderülr, hogy az egyik "blacklist" szerverre rakta fel valaki az IP címemet.
    HOGY KICSODA, AZT NEM LEHET TUDNI. Névtelen, arctalan, hitvány.
    Apelláta, panaszkodási lehetőség, kivizsgálási kérelemre lehetőség NINCS.
    ÉRTESÍTÉST senki nem küldött, hogy figyelj pupák, ezt és ezt csináltad, ezért most 1 hétre kitiltunk, vagy ilyesmi ... SEMMI!
    Hiába "dinamikus" az IP címem, már évek óta változatlanul ugyanaz, hiába húzom ki a router tápját este, reggel visszakapom ugyanazt az IP címet ... ennyit a "dinamikus"-ról.
    Ennek a törvénynek -- ha jól értem -- van egy NAGYON FONTOS része: "A szolgáltatók kötelesek panaszbejelentési rendszert is működtetni" (idézet a fenti cikkből)
    Valamint az ALAPELVET is helyeselni lehet: "a sokszor önkényeskedő technológiai cégek átvegyék az irányítást felettünk vagy sem."
    Megjegyzem, hogy az ÖNKÉNYESKEDŐ cégek háta mögé ÖNKÉNYESKEDŐ arctalan emberek bújnak el, ezeknek a kiiktatása, NEVESÍTÉSE, kérdőre vonhatósága létkérdés!
    Látok azonban két nagy veszélyt is a törvényben:
    1.) Ha ez a kormány leváltásra kerül és a másik banda (akik most ellenzékben vannak) kerül hatalomra, akkor az ő kezükbe hullik a borzalmas beavatkozási lehetőség. Azokéba, akik eddig is durván beavatkoztak, állami hatalom nélkül, de a SZERVEZETT MAGÁNHATALOM birtokában
    Ha az állami hatalmat is a kezükbe kaparintják, akkor nekünk annyi, a szólási szabadságunknak véglegesen vége!
    2.) A mostani kormányban és főleg a 2. és 3. vonalban (a nyilvánosság előtt nem szereplő döntéselőkészítők és hasonlók) között ott vannak a nemzetközi árnyékhatalom beépített emberei. AZ APPARÁTUS, ahogy Lenin idején hívták. Nehogy a mostani törvényre alapozva ők gyakorolják a tényleges cenzúrát!
    Utoljára szerkesztette: halgatyó, 2020.04.09. 12:41:06
  • lammaer
    #11
    Aki tapsikol ennek, az még mindig ott tart hogy nem képes maga eldönteni hogy számára mi a jó, ezért az államtól várja ennek eldöntését..

    Azt hittem hogy ez csak a szocilaizmusban felnőtt generációra igaz ("állambácsitól" való függés), de úgy tűnik hogy megint megyünk vissza.

    Aztán persze ezek lesznek (vagy már most azok) az életképtelen emberk, akik mindig azt várják hogy az állam mentse meg őket, mert nem képesek pl nyugdijra félretenni, takarékoskodni vagy úgy általában felelős döntést hozni.

    Komolyan, utálod a facebookot? Nem tetszik a youtubeon egyvideó? Akkor cseszd meg, ne nézd. Ennyi.

    Félted a gyerekedet hogy a neten csúnya dolgokkal találkozik? Tanitsd meg, mert a TE felelősséged, nem az államé hogy megvédje helyetted.

    Fel kéne nőni, nemcsak testben de szellemileg is...
    Az állam mindenben a legrosszabb gazda....és ez mostt pártállástól függelen tény. A polotikusok fényévekkel le vannak maradva mindentől, nincsenek megfelelő szakértőik, főleg idehaza, merta szakértők felbérelése is igazából csak a pénzek eltüntetéséről szól....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.04.09. 12:08:42
  • Cat #10
    Gondolod? csak idő kérdése, nagyon gyorsan haladunk affelé.
  • robgros
    #9
    De ez nem az a térség, csókolom. :P
  • Cat #8
    Letiltják az egész youtubeot. Törökországban és Kazahsztánban működik! ;)
    Utoljára szerkesztette: Cat, 2020.04.09. 11:51:49
  • csigafi #7
    Na már csak ez hiányzott ennek az országnak. A sok begyöpösödött kiöregedett múltban élők. Akik a fejlődés ellen vannak fogják ellenőrizni a videókat. Hát ez nagyon durva lesz. Vajon hogy fogják a youtube film csatárokon megjelenő erotikus reklámokat szűrni?
  • Atisz #6
    Már rég kellett volna.