3
 • ostoros
  #3
  Kussolj már, te oktondi barom!
  Igenis léteznek minőségi követelmények, te igénytelen farok. És mindannyiunknak együtt kell élni a barátok közt-tel elhülyített tömegekkel, igenis érint minket, hogy a szomszédunk évről évre egyre elaljasultabb, alpáribb, butább.
  Ha te ezt véded, akkor szarember vagy.
 • zetortraktor
  #2
  Az érthetetlen, hogy miért gondolod azt, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint te? Például vannak olyanok, akik azért néznek olyan sorozatokat, amiket nem szeretnek, hogy lássák, mi a vége, pedig meg lehet nézni csak a végüket is. Miért teszik? Pont ugyanezért. És mi újat mutat bármelyik XFaktor vagy Megasztár? Minden részben ugyanazok énekelnek, mint az előzőben.

  Attól, hogy téged nem érdekel, vagy engem sem, még érthető, hogy mások miért nézik. A verseny miatt. Meg a végén a leleplezés miatt (és igen, a többség látni akarja a folyamatot). Mondjuk a találgatás miatt, ahogy próbálkozik vele az egyre több segítség után. És persze azért, hogy lássa, ahogy mások találgatnak. Nem ördöngösség. Sokakat leköt, ha hétről hétre ugyanazokat az embereket hallja énekelni.
 • Voltan
  #1
  Teljesen érthetetlen ez az egész. A műsor unalmas, érdektelen, és az egész koncepció amolyan "meh"... Az első 2 adást láttam - az elsőt végig, a másodikat részletekben - de onnantól, hogy felvonult az összes jelmez, már igazából tényleg nincsen semmi új, amit tartogatna a műsor. Ennyi, nincs benne több. Mi a fenét lehet ezen még nézni? OK, minden adásban 1 db. jelmez lelepleződik, és kiderül, ki van a maszk mögött. Ez kb. 1 perc a teljes műsoridőből. Ezen felül semmi új élmény hatása nincs már, ez meg azért nagyon kevés. Szerintem. Fel nem foghatom, hogy lehet ennek ekkora a nézettsége.