5
 • cateran
  #5
  Ja, hat a GitS nem eppen gyereksorozat es meg csak nem is a meztelenkedes es eroszak miatt..Mar eleve a cyberpunk vilaga nem gyerekeknek valo...A minosege pedig..valoban rettenetes..ilyen stilusban valoban gyerek cgi sorozatok szoktak futni....Nem melto es nem is passzol a GitS vilagahoz, ugyhogy en is remelem, hogy legalabb akkora bukta lesz, mint a Altered Carbon 2. evad
 • Cobra.
  #4
  Nem tudom, nem használok Netflixet :)
 • zetortraktor
  #3
  Mert a Netflix nincs tele gyereksorozatokkal?
 • Cobra.
  #2
  Remélem nagy bukta lesz, mert ezzel a grafikával inkább valamelyik gyerekcsatornára való.
 • cateran
  #1
  Egyreszt "A történet szerint a páncélba zárt kiborg, Motoko Kusanagi által vezetett 9. közbiztonsági szekció újra felkészül, hogy szembeszálljon a kiberbűnözőkkel." Mivel ez a feladatuk, ez kb egyenerteku, mintha azt irtatok volna, hogy "a rendorseg felkeszult, hogy ujra fenntartsa a kozbiztonsagot" (bar az igaz, hogy SaC 1. evadban Aramaki bealdozza a Section 9 letezeset, de a 2. evadban visszaallitjak oket)
  Masreszt "Motoko Kusanagi által vezetett" Nem, nem o vezeti, hanem Daisuke Aramaki (a trailerben 0:14-nel). Kusanagi egyike a vezeto nyomozoknak (mellette meg Batou, Togusa es Ishikawa, a tobbiek specialistak vagy ugynokok, illetve M.I. szemelyisegek.
  Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.03.24. 16:27:21