13
Resident Evil 3 Remake
  • Anonymusxx
    #13
    most jöttem rá hogy el lehet ugrani a támadások elöl.., így már könnyebb volt
  • Anonymusxx
    #12
    Fúú nem hiszem el mennyire idegesítő ahol a 4 kapcsolót fel kell tolni, és teli van kis alienekkel...
    Hardon nagy szívás...
  • Anonymusxx
    #11
    Elkezdtem hard modon, de nem tudom h nem e jártam volna jobban normálon,a töltények miatt. Általában a hasonlókat , pl újabb Tomb raiderek nehezebb fokozaton játszom.
    Egy zombiba belelőttem kb 6 golyót a fejébe h meghaljon, normálon lehett elég lett volna kevesebb is, szóval lehet normál fokozat = több zombi ölés? Mert úgy szórakoztatóbb lenne...
  • caps lock
    #10
  • Nomad90Hun
    #9
    Nemesisnél Én 5 perc futkorászás után nyomtam egy alt + f4-et. Engem ami kiakasztott, hogy teljesen irreleváns, hova jön be utánad hova nem. A kisboltba aminek az ajtajáról levághatod a láncot (tűzcsap előtt), nem jön be utánad, de a raktárba meg simán, elfutni előle, főleg ha már csinált 1-2 csápfejűt kb. lehetetlen, letérdeltetni nem is próbáltam, túl gyors. A táp zombik annyira nekem se jöttek be, hiányzik a fél feje, de azért még felkel kicsit..., már a 2-ben is az volt, hogy akkor nem kelt fel tutira ha szétment a feje. Amit nem próbáltam még ki, hogy itt van nálad külön kés, amit elővehetsz, az a 2 remake-ben nem volt slotba rakható, lehet itt nem veszik el egy-egy szurkálás után mint a 2-ben aztán keresgélni kelett, a hullát hogy kiszedd belőle, plusz még el is tört 1 idő után. Talán le lehet vele könnyebben szerelni a zombikat, a 2-ben is ha nem volt nálad kés vagy valami gránát pl. megharaptak tutira.

    A 2-ben Mr. X a rendőségen volt jelen leginkább (ott se tudtam sose, hogy észrevett vagy sem, vagy éppen hova fog bejönni utánam vagy hova nem), aztán karaktertől függően a csatornában vagy a legvégén még odaköszönt, és megmurdelt gyorsan, utána csatornától kezdve Birkin volt főként aki adta a nyomást.

  • grebber
    #8
    Sajnos ezek hardcoreok már (nekem legalábbis)
    Előzőt nem toltam de hallottam mr xről. Itt meg nemesis csak kb 2 percig volt jelent és egyből a kapkodás lett mi a faszt kell hova miért stb... Gyenge szar vagyok na ez van. Nekem a resi 4-5-6 az isten azokba semmi baromság nem volt.
  • Shep
    #7
    Kár, hogy megint ez a fél tár 1 zombi hülyeség van, mint az 2-ben is volt. Grebber említette a kattingtatást, hát én sem igazán értem minek ha úgyis elkap. A hangulat ok, de ezek a zombik hááát. Na de Nemesis tuti olyan lesz, mint a 2-ben Mr X hogy nem lesz tőle egy perc nyugtod sem ami egy idő után marhára idegesítővé válik, ezért nem is játszottam végig csak Leonnal a remake-et pedig a régi rész nagy kedvencem.
  • grebber
    #6
    Halni én sem haltam mivel ez a game lószarnyi része csak ,de ettől függetlenül amit leírtam nekem baj.Én játszani szeretek nem agyalni..ez meg sajnos ezt nem adja meg lehetőségként.
  • caps lock
    #5
    Túlélőjáték a szó legszorosabb értelmében. Az nekem se tetszik hogy a zombik ennyire táposak, a fél tárat bele kell ereszteni egybe, plusz a lövések zaja odacsalja a többit is.. De ez a szép benne, gondolkodni kell, néha jobb elfutni, máskor meg kihasználni a terep adottságait. Például vannak benzines hordók, oda kell csalni őket és egy golyóval elintézhetőek. Lehet szerezni jobb fegyvereket is, a shotgun egy lövés egy halál ha fejre célzol. Minden sarkot fel kell kutatni hasznos cuccokért, és lehet kraftolni lőszert is. Nem olyan nehéz ha ésszel játszol. Én 10 perc alatt megcsináltam halál nélkül.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.03.20. 14:09:08
  • grebber
    #4
    Ez a Resi hü a korábbiakhoz (amiket hallottam róluk mivel nem toltak ezeket a survival részeket 1 db-ot se)
    Szóval nekem nem jön be... Elkap a zombi feljön,hogy basztassam az egeret ,csinálom ,de mindig az a vége megharap akkor minek az egér basztatás ha harapás a vége? Már ebben a kis demóban agyalni kellett mit kukázzak mert invertory már tele volt...aztán a jó élet se tudja később kellett-e volna gránát amit töröltem vagy sem.. Fejlövés az vajon mi 3-4 bele elesik majd még agyon kell szurkálni őket a földön mert felkelnek. Lábba kell vagy 6-8 hogy elessen...
    Ez a geci nemesis meg ha végig így fog ugrálgatni akkor ha valaha akarom ezt tolni akkor majd egy olyan patch után ami kiszedi őt mint a korábbi részben.
    Inkább tolom a Resi 4-5-6-ot azzal legalább tudok játszani...A game szép, jól fut, de nem nekem akció játékokhoz szokott embernek való. Nem töltényeket akarok számolgatni mert invertorykon matekozni hogy mi kellhet vajon..
  • grebber
    #3
    Resident Evil 3 - ennyit fejlődött 20 év alatt a grafika



    Minimum rendszerkövetelmény:

    OS: Windows 7, 8.1, 10 (kizárólag a 64-bites változat)
    Processzor: Intel Core i5-4460 vagy AMD FX-6300v agy jobb
    Memória: 8 GB RAM
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x, 2 GB VRAM
    DirectX: 11-es verzió

    További infok
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.03.20. 08:29:51
  • caps lock
    #2
    A DEMO már tölthető.
  • caps lock
    #1

    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.03.20. 07:59:52