4
 • Tinman #4
  Miről beszélsz? Soha a büdös életben nem voltak az amerikai survivorben haknizó szarrakások. Olyan volt, hogy utána lett lett ismert, meg olyan is, hogy xy évadba betoltak egyetlen egy ZS kategóriás valakit, akik Maine-ben ismertek, de Oklahomában már nem.

  Szerinted a Celeb vagyok, ments ki innen miért tűnt el a süllyesztőben?

  Igen, nagyon irigyek vagyunk a nyomorgó Gangxta Zolikra, Bíró Icákra, meg az énekelni nem tudó Zámbó Krisztiánra. Ezekre vagyunk kíváncsiak, hogy állják a sarat egy tál babbal. (NEM!)

  Idehaza a valóban tehetséges és ismert ember, nem megy el ilyen szarokra.
 • ostoros
  #3
  Ennyire kevés agysejttel, hogy tudsz élni, te szerencsétlen?
 • zetortraktor
  #2
  Mondod ezt hány celebes Survivort nézve?

  A kérdés csak az, amellett, hogy Amerikában is Survivoröztek ismertebb emberek, hogy miben különbözik az a játékos, akinek a nevét mondjuk millióan ismerik, mint az, akinek a nevét nem ismerik? Mindkettőnek ugyanaz a célja, mindkettő mindent megtesz, stb. Elhiszem, hogy van, aki szerint ha valaki mondjuk olimpiai bajnok lett, vagy nagyon jól énekel, esetleg a szakmájában elismert, undormány (ez valami fóbia?), de ha valaki ennyire csökött gondolkodású, még akkor sem tudja cáfolni azt, hogy simán van rá esély, hogy jó játékos lesz egy ismertebb arc. Az pedig biztos, hogy szórakoztatóbb, akinek van kamerarutinja, és nem csak valami búvalbélelt némalevente, vagy olyan, aki a reality révén akar influenszer lenni.

  Mondom, én értem, ha valaki irigy az ismert emberekre, de akkor miért érdekli őt pár random, nem ismert ember?
 • Tinman #1
  Survivor celebekkel = Hígfos. Ostoba barmok... a US survivor is pontosan azért ért meg már NEGYVEN évadot, mert ilyen celeb undormányok nem kerültek bele.