3
 • ostoros
  #3
  Indonéziában az idősek aránya igen alacsony, még jó hogy leszarja őket a többségi lakosság.
  Viszont ha valaki megteheti, hogy kissé hátrébb sorolja az üzleti érdekeket,főleg ha életekről van szó, akkor azok pont az Európai országok.
  Az indonéz kuli meg amúgy is ne pofázzon, gyártsa a Nike cipőt. :P
 • Sequoyah
  #2
  Hat primitivebb orszagokban ez lehet igaz, de azert nyugaton mar eljutottunk a civilizacio azon szintjere, hogy legalabb tudatosan es nyilvanvaloan nem aldozunk fel embereket a penzert.
  Es jobb ha kitalaljuk, hogy mit tegyunk ilyenkor, mert x ev mulva a kovetkezo jarvany lehet nem lesz ilyen "kegyes". Kepzeld el ugyanezt csak mondjuk 10% folotti halalozasi arannyal ami a gyerekeket sem keruli. Kozel sem pelda nelkuli az ilyen...
 • nlght
  #1
  Más fórumokon az emberek öntik be a saját sztorijaikat az élet minden részéből. Azt kell mondjam, hogy szerencsések vagyunk a home office lehetőségével. Rengeteg embert kirúgtak vagy fizetetlen szabira küldtek határozatlan időre EU szerte.
  Egy indonéz kommentelő szerint hülyék az európaiak hogy feláldozzák a bizniszt az idősek és gyengék védelmében.
  Kiváncsi vagyok, hogy 2-3 hónap lezárás után, amikor a EU gazdaság már ténylegesen halott állapotba kerül akkor is ugyanezt az álláspontot képviselik a kormányok. Meglátjuk.

  Azt viszont kurvára geciségnek tartanám, hogy 1-2 óriás cég akik az évek alatt sok milliárd nyereséget halmoztak fel különleges állami támogatást kapjon, miközben kis családi cégek tízezrei fognak a földbe állni a köv 2-3 hónapban.