5
 • Zsombor99
  #5
  A legegyszerűbb dolog, amit az interneten láttam, az az, hogy lefedni a kijelzőt egy polarizációs fóliával, így annak tartalma nem látszik, egy szemüvegkeretbe pedig egy másik polarizációs fóliát tenni, melynek segítségével csak a szemüveg viselője számára látszik a tartalom, bárki más csak fehérséget lát.
 • Ellaberin
  #4
  Maga az elgondolás ezer éve működik. Esetleg a technikai megoldás lehet majd esetleg új. De van egy olyan érzésem az Apple-el kapcsolatban, hogy megint a meleg vizet kívánják levédetni, mint már annyiszor a működésük során.
  Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2020.03.18. 08:58:30
 • monk00
  #3
  Ez nem lenne rossz dolog. Ez már nekem is eszembe jutott pár éve. Engem is zavar, pl a metrón ha valaki nézi a telefonom kijelzőjét. Én sem szoktam nézi ki mit csinál a telefonján,, így az enyémre se legyen kíváncsi senki...
 • kvp
  #2
  Azt nem lehet levedetni, mert afaik az ibm megtette az osidokben.

  Sima folias betekintes blokkolos laptopom meg nekem is volt, egy regi thinkpad. Csak az latta a kijelzot aki szemben ult vele, jobbra, balra es felfele feketere blokkolt a folia. Vonaton ulve hasznos volt, de prezentaciot csak vetitovel lehetett tartani vele es ha tul lapos szogben nyitottam ki en se lattam.

  A fenti szabadalom legnagyobb baja, hogy a vall folotti adatlopas ellen nem ved. Kiveve ha a tulaj ra se nez a titkos adatokra. Akkor meg kar megjeleniteni oket barmilyen formaban. Szvsz a google fele kattints a szem ikonra ha latni akarod mi van a csillag alatt megoldas jobb es sokkal egyszerubb is.
 • Sippie
  #1
  szerintem kell egy Iglass, amely szinkronizálható az Iphone-al, és mint a 3D szemüvegek összehangolva látja az akinek kell, más meg nem... Ára pedig lehetne 1999$