5
 • zola2000
  #5
  Érdekes egy VR játék lehet, mehetne fel a DLsitera :)
 • defiant9
  #4
  Ez helytelen:
  "3,8 százalékkal csökkentette, így az jelenleg 2,2 százalék."
  Az eredeti: "um 3,8 Prozentpunkte"
  3,8 százalékpont hatalmas csökkenés ilyen bázisról, a 3,8 százalék az elhanyagolható lenne.

  Ha hosszú távon is igazolódnak a számok akkor nem kérdés hogy a 'virtuális átnevelő tábor' módszer működik (bár fizikai fájdalommal kombinálva tuti hatásosabb lenne :) ). Az meg a videójátékok elleni is visszatérő érv hogyha 'VR'-ben trenírozódik valaki a büntetési következmény nélküli bűnelkövetéshez akkor valós környezetben is könnyebben átlépheti a küszöböt. Az emberi agy van annyira rugalmas hogy ez az összefüggés se tűnjön teljesen légből kapottnak.
 • gosub
  #3
  "A virtuális valóság rendszerek emellett segíthetnek a rasszizmus, az antiszemitizmus és a nemek közötti diszkrimináció, sőt, akár a mindennapi magánéleti és munkahelyi konfliktusok átélésében."

  Ez egy libsi 'érzékenyítő' programnak tűnik. A szimulációban a felaszaporodott, dologtalan gonosz hetero nácik elverik a szegény zsidó munkásokat őket a cigány orvosok fogják meggyógyítani akik a hálapénz minden formáját visszautasítják. Ja, a nemek közti diszki kimaradt, a férfi zsidó munkások természetesen várandósak, a cigány orvosok meg transzneműek vagy ciszgenderek. Még odakeveredhet néhány női vájár is.

  Hát ez tényleg virtuális valóság lesz ami csak az MI bitjeiben létezik.
 • cherubim06
  #2
  ...vagy nem.
  Idézek a cikkből: a technológia eltompíthatja az empátiát
 • Sir Cryalot
  #1
  "Édes faszom":D

  8 bekezdés, meg hányszáz karakter erre?
  Hírérték? Tudjuk hogy a mamlasz EUt bármire rá lehet venni.